Can Yayınları’na İstanbul Marketing Awards’da iki ödül

Aralık 17, 2022

Can Yayınları’na İstanbul Marketing Awards’da iki ödül

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve iş dünyasındaki kurumların, markaların pazarlama süreçlerinin dikkate alındığı İstanbul Marketing Awards’da Can Yayınları ‘Etkili Kurumsal Sponsorluk’ ve ‘Spor İletişimi’ kategorilerinde iki ödüle layık görüldü.

 ‘Marka İletişimi’, ‘Dijital & Teknoloji’, ‘Tasarım & Yaratıcılık’, ‘Kurumsal İletişim & Sürdürülebilirlik’ ve ‘Ürün Geliştirme & Satış’ kategorilerinde yarışan firmalar, 5 jüri başkanı ve 50’den fazla isimden oluşan jüri değerlendirmeleri sonucunda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen törende ödüllerini almaya hak kazandı. 
Tüm Kategoriler Arasında En Çok Oyu Alan Proje
 
Ödüller takdim edilirken Can Yayınları’nın “Darüşşafaka Spor Kulübü Kitap Sponsorluğu” projesinin ödül verilen tüm kategorilerde en çok oyu alan proje olduğu belirtildi.

Can Yayınları ve Darüşşafaka Spor Kulübü geçtiğimiz aylarda dünyada örneği olmayan bir iş birliğine imza atmış, bu iş birliğiyle hayata geçirilen “kitap sponsorluğu” kapsamında Darüşşafaka Spor Kulübü’nün altyapısında bulunan takımların tüm iç saha maçlarında hem ev sahibi hem de misafir takımın tüm oyuncularına tüm sezon boyunca Can Yayınları’nın en önemli eserleri hediye edilmeye başlamıştı.  
 
Ayrıca 3500 seyirci kapasiteli Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oluşturulan 200 kişilik “Can Tribünü”nden biletlerini satın alan tüm taraftarlar sezon boyunca her maçta Can Yayınları’nın bir kitabına sahip olmaya devam ediyor. 

edebiyathaber.net (17 Aralık 2022)

Yorum yapın