Başka Peron’un 24. sayısı çıktı

Kasım 8, 2021

Başka Peron’un 24. sayısı çıktı

Başka Peron Edebiyat Dergisi’nin Ekim sayısı “Hep, Bazen ve Hiç” kelimeleriyle çıktı. Çevrim içi platformlarda faaliyetlerine devam eden dergi, 24. sayısıyla geri döndü.

Yeni sayıyı Instagram ve Twitter hesaplarından duyuran ekip, 2018’den bu yana basılı yayımcılığa ara vermişti. Başka Peron ekibi geri dönüşünü “Biz hep heyecanlıydık, bazen sizinle tekrar buluşmanın hayalini kurmadık değil. Ve şimdi, hiç bırakmamış gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz.” sözleriyle duyurdu. Ekim 2021’de kaldığı yerden devam eden dergi ilk sayı için “Hep, Bazen ve Hiç” kelimelerini tema olarak belirledi.

BP24’te öykü yazarları arasında Ali Karadağ, Sarp Danış, Melin Durmaz, Mert Öztürk, Dilan Salkaya, Mustafa Bilgücü, Mert Aydın, Jack Ketch ve Emre Erdoğan yer alırken; şiirde Ceyhan Varış ve Fuad Eren bulunuyor. Derginin çizimlerini ise Ege Satırcı, Mehtap Korkmaz ve Tolga Aydoğdu üstlendi.

Derginin yeni sayısı için hazırlıklara başlayan ekip, Kasım sayısının teması olan “Muğlak, Rastlantısal ve Teslimiyet” kelimeleri için son gün olarak 30 Kasım’ı belirledi. Dergiye şiir ve öykü göndermek isteyen yazarlar Kasım ayı içerisinde yazılarını gönderebilecek.

Derginin yeni sayısını okumak ve yazı gönderim yönergesine ulaşmak için: baskaperon.net

edebiyathaber.net (8 Kasım 2021)

Yorum yapın