Barış Muslu ile NeuroZihine giriş: Zihnimi Aç

Mart 15, 2024

Barış Muslu ile NeuroZihine giriş: Zihnimi Aç

Barış Muslu, Zihnimi Aç kitabıyla “NeuroZihin” programını Doğan Kitap ile okurlarına sunuyor. 

Tanıtım bülteninden:

NeuroZihin uygulamalarına hoş geldiniz!

Zeki ama çalışmıyor! Bir türlü derslere kafasını veremiyor! Tableti hiç elinden düşürmüyor! Neden derslerini aklında tutamıyor? Bir türlü istediğim seviyeye gelmiyor!

NeuroFormat’ı duymuşsunuzdur. Hani travmatik olayların beyindeki etkisini temizleyerek muazzam psikolojik ve hatta fizyolojik iyileşmelere yol açan sistem. Biz NeuroFormat’ın travmatik olayları çözmesindeki etkisi ve birçok başka sistemi bir araya getirerek bu sefer çocuklarınızın başarısının önündeki engelleri kaldırıyoruz. Ve şimdi yepyeni bir programla karşınızdayız: NeuroZihin!

Ben de bir kız babası olarak görüyorum ki çocuklarımızın işi bizimkinden çok daha zor.

Başarılarının önünde engel olabilecek sayısız ayartmayla, ekran ve oyun bağımlılıklarıyla, öğrenme güçlüğü, özgüven, motivasyon ve hafıza sorunlarıyla uğraşıyorlar. Üstüne üstlük başarının tanımı, çerçevesi, yöntemi de hızla değişiyor. Ve rotayı adeta her gün yeniden oluşturmak gerekiyor. Peki bu zorlu koşullar altında çocuklarının başarısını isteyen anne-babalar olarak ne yapabiliriz? Ne yapmalıyız?

Bugüne dek psikoloji ve sağlık konusunda NeuroFormat ile binlerce kez ezberleri bozduk.

Şimdi sırada çocuklarımızın başarısı var.

Kitaptan tadımlık>>>

Yazar hakkında:

M. Barış Muslu 1975’te doğdu. Tarsus Amerikan Koleji’nde lise eğitiminisürdürürken gittiği ABD’de 2 senede liseyi, 3 senede Michigan Tech Üniversitesi’ni bitirdi. 20 yaşında genç bir mühendis olarak Türkiye’ye döndü. Koç Üniversitesi’nde işletme mastırını tamamladı. 2001 yılında kendi şirketini kurarak Türkiye’de yüzbinlerce insanın kullandığı teknoloji servislerinin yaratıcısı oldu. 1994 yılından başlayarak beynin işleyişi, ruhsal ve bedensel sağlık üzerindeki etkisi üzerine araştırmalar yapan Muslu, birçok metodun beraber çok daha etkili bir şekilde kullanımını sağlayan NeuroFormat Sistemi’ni geliştirdi. Çok satan listelerindenaylarca inmeyen Yıka Beynini, Beynine Format At, Sağlığına Format At veNeuroAşk kitaplarının yazarıdır. Uzman psikologlardan oluşan NeuroFormatekibini yönetmeye ve seminerler vermeye devam etmektedir.

Yorum yapın