Aşkım Kapışmak’ın yeni kitabı “Merdümgiriz” raflarda

Mayıs 18, 2021

Aşkım Kapışmak’ın yeni kitabı “Merdümgiriz” raflarda

Aşkım Kapışmak’ın yeni kitabı “Merdümgiriz” Nemesis Kitap etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Aşkım Kapışmak haftalarca çoksatanlar listesinden düşmeyen psikolojik romanı Okunmamış Mesaj’ın ardından bu kez Merdümgiriz kitabıyla okurlarının karşısında. Nemesis Kitap etiketiyle raflardaki yerini alan eser, kişisel gelişim alanında kendini geliştirmek isteyenlerin yanından ayırmayacağı bir yaşam kılavuzu niteliğinde.

Dönüştürücü sensin!

Kahraman sensin!

Anahtar sensin!

Okurların çıkmaza giren duygularıyla yüzleşmelerini sağlayan Merdümgiriz, olumsuz düşüncelere kapılanlara yol göstermeyi amaçlıyor. Aşkım Kapışmak kendine has üslubuyla insan hayatını sekteye uğratan kayıtsızlık, vazgeçememe, sevme ve sevilme ihtiyacı gibi konuları apaçık ortaya seriyor. Merdümgiriz insanın geçmişiyle yüzleşirken duygularını halının altına süpürmeyip şefkatle kabul ettiğinde hangi dönüşümleri yaşayabileceğini anlatıyor.

İyilik ve kötülük, samimiyet ile mutluluk konularına da ışık tutan Aşkım Kapışmak, Merdümgiriz olarak nitelenen insanların artma nedenlerini tek tek sıralıyor. Aşkta, parada, mutlulukta, dostlukta ve hayatın değişebilecek her alanında istedikleri yaşam yerine istemediği tekrarlarla baş başa kalan insanların, bakış açıları değişince hayallerinin, çevrelerinin ve ilişkilerinin de değişebileceğine dair örnekler de barındırıyor Merdümgiriz.  

Hayatının seyircisi değil mimarı olmak isteyenler için Aşkım Kapışmak tarafından kaleme alınan Merdümgiriz yaşama yeni bir bakış açısıyla bakmak, dönüşmek, yenilenmek ve iyileşmek isteyenler için bir yol haritası niteliğinde…

Kitaptan:

 “Sevgili Merdümgiriz! Dönüşebilir, yenilenebilir ve iyileşebilirsin. Aşkta, parada, sevgide, mutlulukta istediğin yaşamı gerçek kılabilirsin. Kendine karşı samimiyetle ve şefkatle yaklaştığında yenilenip iyileştiğine şahit olabilirsin. Bunu gerçekten başarabilirsin.”

…..

“Kurduğun her ilişkide, gittiğin her tatilde, gezdiğin her yerde, dans edişinde, âşık olduğunda, bir şeyler öğrendiğin zamanlarda, hatta uyuduğunda bile yani her yerde, sana çocuklukta ekilen, o ilk tanıdığın duygular eşlik ediyor. Sen büyüyorsun, insanlar değişiyor, mekânlar değişiyor ama duygular aynı kalıyor.”

…..

“İşte o seni üzen, yoran kötü duygular ölmek gibi bir deneyim aslında. Varlığını hissetmemekle eşdeğer. Seni uyaran, bir şekilde sana seni hatırlatan iyi ya da kötü, acı ya da tatlı bir deneyim gerekiyor kendine gelmen için. Buna bazen sıkıntı, dert diyorsun bazen de şans, nasip, yaşamak deyip geçiyorsun. Aslında buna tam olarak deneyim diyoruz. Düşmeyi de kalkmayı da kazanıp kaybetmeyi de ağlayıp gülmeyi de canının yanmasını da can yakmayı da bazen dürüst olup bazen yalan söylemeyi de ya da bazen mış gibi yapmayı da deneyimlemek gerekiyor.”

edebiyathaber.net (18 Mayıs 2021)

Yorum yapın