Antalya Edebiyat Günleri başlıyor. Etkinlik 21-23 Kasım 2025 tarihlerinde gerçekleşecek. Etkinlik öncesinde ise edebiyat meraklıları için 25-26 Ekim 2025 tarihlerinde öykü ve şiir atölyeleri düzenlenecek.

Bu yıl 10’uncu yaşını kutlayacak olan Antalya Edebiyat Günleri, öykü dalında en iyi eserlerin belirlenmesine ev sahipliği yapacak. Etkinlik öncesinde yapılacak atölyelerle katılımcılar, alanında uzman eğitmenlerle birlikte yazınsal becerilerini geliştirme ve kendi eserlerini oluşturma fırsatı bulacak.
Öykü Atölyesi, eğitimci-yazar Özcan Karabulut yönetiminde gerçekleştirilecek. Atölyede öykü kurgusu, karakter yaratımı ve anlatım teknikleri gibi konular ele alınacak. Şiir Atölyesi ise şair ve çevirmen Nazmi Ağıl tarafından yürütülecek; atölyede şiirin ritmi, imge dünyası ve çağdaş şiir örnekleri üzerinde durulacak.
Her iki atölye de Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde yapılacak ve toplam iki gün sürecek program boyunca katılımcılar altı saatlik etkinlik sonunda kendi öykü ve şiirlerini yazma imkanı bulacak.



















