Ağustos’ta Bodrum’a sanat çıkartması

Haziran 26, 2015

Ağustos’ta Bodrum’a sanat çıkartması

yeni+logo+tarihsiz-115-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Bodrum Art Fair ile sanatseverler Bodrum’da büyük sanat buluşmasına hazırlanıyor.

Kültürel çeşitliliği ve sanatsal zenginliği bir arada bulunduran Bodrum, yeni açılan Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi ile uluslararası çapta önem taşıyan bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Bugüne kadar  dünyaca ünlü yerli ve yabancı pek çok sanatçıyı ağırlamış olan Bodrum, bu yıl Ağustos ayında ilki düzenlenecek olan Bodrum Art Fair 2015, Türkiye’nin önde gelen sanat galerilerini ve çok sayıda sanatçısının yanı sıra koleksiyonerler, eleştirmenler ve basını mensuplarını da bir araya getirmeye hazırlanıyor.

15-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Bodrum Art Fair, gerçekleşecek söyleşileri, sanatçı-sanatsever buluşmaları, genç kuşaktan sanatçıların tanıtımları, sanatın farklı dallarından eserlerin sunumu ile ziyeretçilerini zengin bir içerikle karşılamaya hazırlanmakta. Çağdaş sanat bilincinin yaygınlaşmasını ve geliştirilmesini destekleyen Bodrum Art Fair, bu yönüyle de ülkemiz sanat yaşamının önemli organizasyonlarından biri olmaya aday.

Uluslararası bir sanat organizasyonu olma hedefini taşıyan, direktörlüğünü Sanat Galericileri Derneği Başkanı Doğan Paksoy’un, küratörlüğünü Denizhan Özer’in üstlendiği, çok sayıda galeri, sanatçı ve sanat eserini sanatseverler ve koleksiyonerler ile buluşturmayı amaçlayan Bodrum Art Fair, 15-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında Konacık’taki  ‘Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bodrum Art Fair; Artı Fuarcılık  ve Sanat Galericileri Derneği birlikteliğinde gerçekleşiyor. Fuar’ın destekçileri arasında Bodrum Belediyesi, BodrumART Sanat ve Kültür Derneği  ve Görsel Sanatlar Vakfı ( GÖRSAV ) yer almakta.

edebiyathaber.net (26 Haziran 2015)

Yorum yapın