Adanmak genişletilmiş ciltli baskısı ile yeniden

Şubat 1, 2021

Adanmak genişletilmiş ciltli baskısı ile yeniden

Ali Granit’in hazırladığı “Adanmak” kitabının genişletilmiş ciltli baskısı Can Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Adanmak, beş sene önce yayımlandığından beri özellikle sporsever okurların başucu kitabı oldu. Basketbol tarihimizi genç kuşaklara bir roman tadında tanıttı. Can Yayınları, hikâyenin baş kahramanı Yalçın Granit’in 1 Kasım 2020’deki vefatının ardından, artık referans kitap olarak görülen bu eseri özel baskısıyla tekrar yayımlıyor…

Adanmak hakkında:

Bir hayalin peşinde Yalçın Granit ve Türk basketbolunun hikâyesi

Adanmak, Türkiye’de benzeri gittikçe azalan kitaplardan biri; bir başarı öyküsünün kahramanının yaşamına eğilen, unutulmasının önüne geçmeyi amaçlayan bir çalışma.

Yalçın Granit, Türk basketbolunun kuruluş yıllarından başlayarak bugüne kadar etkin rol oynamış; önce sahada, sonra kulübede, ardından da yazılarıyla basında milli basketbolumuz için emek vermiş bir isim. Elinizdeki kitap, yalnızca onun basketbol macerasını kayda geçirmeyi amaçlamıyor. Adanmak, hem spor tarihimiz için bir belge hem de yeni kuşaklar için bir şeye adanabilmenin ve başarılı olmanın imkânsız olmadığını gösteren örnek bir yaşamöyküsü.

Onun çarpıcı “kendini yoktan var etme” serüveninin izini sürerken de fonda bir yüzyıldan diğerine güçlenerek yol alan Türk basketbolunu, geçirdiği evreleri aşamalarıyla gözler önüne seriyor.

Adanmak tanıtım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=cQwcIiZUDq4

Tür: Anlatı

Sayfa sayısı: 408

Fiyat: 60 TL         

edebiyathaber.net (1 Şubat 2021)

Yorum yapın