Ada dergisi Karadeniz Edebiyat Buluşmaları’nda iki genç romancı

Nisan 5, 2013

Ada dergisi Karadeniz Edebiyat Buluşmaları’nda iki genç romancı

Ada Dergisi ve Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesi’nin birlikte organize ettiği Karadeniz Edebiyat Buluşmaları’nın 3’üncüsünde Serkan Türk, genç kuşağın iki önemli romancısı Güray Süngü  ve Işık Yanar‘ı konuk ediyor.

Oğuz Atay Roman Ödülü ve Türkiye Yazarlar Birliği Roman ödülünü kazanan Güray Süngü, son romanı Taşra Şairi ile dikkatleri üzerine çeken Işık Yanar yazma deneyimlerini ve merak edilen soruları yanıtlıyor.

Bugün KTÜ Edebiyat Fakültesi Nazım Terzioğlu Amfisi’nde saat 17:00-19:00 arasında, 6 Nisan Cumartesi ise önce Teorem Sanat Merkezi’nde resim bölümü öğrencileri ile 13:00-14:00 arası özel bir söyleşi gerçekleştirecek olan yazarlar, son olarak aynı gün Trabzon Sanatevi’nde Salon Garaj’da 17:00-19:00 saatleri arasında Karadeniz Edebiyat Buluşmaları kapsamında okurlarla buluşacak ve ardından kitaplarını imzalayacaklar.

Ada dergisi editörü Serkan Türk’ün sunduğu programlarda geçtiğimiz aylarda Karadeniz Edebiyat Buluşmaları kapsamında Mehmet Yaşın ve Yavuz Ekinci de Trabzon’da okurlarla buluşmuştu.

edebiyathaber.net (5 Nisan 2013)

Yorum yapın