Athica’nın ilk manhwa serilerinden Crush of Lifetime’ın ilk iki cildi okurla buluşuyor

Mart 10, 2023

Athica’nın ilk manhwa serilerinden Crush of Lifetime’ın ilk iki cildi okurla buluşuyor

JEONG Halim’in yazdığı, KİM Yeonwoo’nun çizdiği Crush of Life Time – Hayatımın Aşkı 1 ve 2, Merve Tığ çevirisiyle Athica Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Athica yayıncılığa yepyeni bir türü okurlarla buluşturarak merhaba dedi. Kore’de dijital olarak yayınlanan çizgi romanlar (webtoon) artık Türkçede!

Kore’den webtoon’lar dışında manhwa’ların da yer aldığı yayın planı kapsamında Athica etiketiyle dünyanın dört bir yanından ödüllü fantastik ve bilimkurgu kitaplar da okurla buluşacak.

Yalnızca Kore çizgi romanlarını değil Japon mangalarının seçkin örneklerini de okura sunacak olan Athica, dünyanın her köşesinden her yaştan okura hitap edecek renkli, çeşitli, eğlenceli kitaplarla farklılıklarımızın değil benzerliklerimizin altını çizerek evrensel bir bakış geliştirecek. 

Crush of Lifetime’da Yang Hye-Ji adlı ve Instagram Tanrıçası lakaplı kahramanımızın gerçek aşkını bulma hikâyesini okuyacaksınız. 

Instagram’ın tanrıçası olarak adlandıran Yang Hyeji’nin sayfasında 100.000’den fazla takipçisi var fakat hiç erkek arkadaşı olmadı! Yeni lisesinde bu boşluğu doldurmayı umuyor ancak kendisini, popülerliğiyle ilgilenmeyen Jo Kisung ile aynı sınıfta sıra arkadaşı olarak buluyor.

İkinci ciltte ise Yang Hyeji ve Jo Kisung bir okul gezisiyle Jeju Adası’na gidiyorlar. İki gencimizin birlikte vakit geçirebilmeleri ve duygularını değerlendirmeleri için bu oldukça iyi bir şans.

edebiyathaber.net (10 Mart 2023)

Yorum yapın