Edebiyat Haber 14 Şubat Dünya Öykü Günü’nü Instagram’da yazarlarla kutlayacak

Ocak 6, 2023

Edebiyat Haber 14 Şubat Dünya Öykü Günü’nü Instagram’da yazarlarla kutlayacak

Edebiyat Haber, 14 Şubat Dünya Öykü Günü’ne özel olarak öykü okuma gecesi etkinliği düzenliyor. Etkinlik, Edebiyat Haber’in Instagram hesabı üzerinden canlı yayında gerçekleşecek.

Etkinliğin amacı farklı coğrafyalardan, farklı yaş ve kültürlerden öykü yazarlarının, birer öykülerini canlı yayında seslendirerek geniş kitlelere duyurmalarını sağlamak. 

Instagram canlı yayını 14 Şubat Salı 20.00’de başlayacak. 2 saat sürmesi planlanan etkinliğe yazarlar en fazla bin kelimelik birer öyküsüyle 12 Şubat Pazar gününe kadar https://bit.ly/40t6L0J linkinden başvurabilecek. Hafta boyu toplanacak başvuruların seçkisini Edebiyat Haber editör ekibi yapacak, seçilen eserlerin sahiplerine 13 Şubat Pazartesi 18.00’e kadar mail yoluyla bilgi verilecek. 

14 Şubat Dünya Öykü Günü özel etkinliğinin canlı yayın sunuculuğunu Edebiyat Haber’in İletişim Direktörü Ayşegül Kopdagel üstlenecek. Kopdagel, Edebiyathaber Instagram hesabından canlı yayın günü yazarların davetlerini gerçekleştirerek, alfabetik sırayla yayına bağlayacak. Yayına eş zamanlı en fazla üç konuk bağlanabildiği için katılımcıların yayın boyunca erişebilir durumda olması gerekecek.

edebiyathaber.net (6 Şubat 2023)

Yorum yapın