Hayatımız Kitap’ta Mehmet Erkurt’un konuğu Yeşim Saygın

Şubat 19, 2022

Hayatımız Kitap’ta Mehmet Erkurt’un konuğu Yeşim Saygın

Pandemi döneminde Türkiye Yayıncılar Birliği’nin çevrimiçinde yayıncıları ve yazarları bir araya getirdiği programı “Hayatımız Kitap”, bu defa fiziki olarak başladı. Hayatımız Kitap, odağında kitap olan söyleşilerde birbirinden değerli isimleri, hem yetişkinlere yönelik hem de çocuklara yönelik iki ayrı programda kitapseverlerle buluşturacak.

Programın yetişkin okurlara yönelik tarafında moderatörlüğünü yayıncı ve yazar Metin Celal ile gazeteci-yazar Sibel Oral dönüşümlü olarak yürütecekler. Hayatımız Kitap kapsamında ilk kez gerçekleştirilecek çocuk edebiyatı etkinlikleri ise editör Mehmet Erkurt’un moderatörlüğünde ve yazarların katılımıyla düzenlenecek. Söyleşiler, Kadıköy’deki İstanbul Kitapçısı’nda gerçekleşecek. 

20 Mart 2022 Pazar günü saat 15.00’te İstanbul Kitapçısı Kadıköy Şubesi’nde düzenlenecek söyleşide Mehmet Erkurt’un konuğu, yazar Yeşim Saygın olacak. Söyleşide Saygın, yazma serüvenini, çocuk ve gençlik edebiyatı yolculuğunu ve son kitabı Günlükte Saklı Sırlar’ı Hayatımız Kitap’ta Mehmet Erkurt’a anlatacak.

youtube.com/channel

instagram.com/turkiyeyayincilarbirligi

facebook.com/turkiyeyayincilarbirligi

twitter.com/turkyaybir

turkyaybir.org.tr

edebiyathaber.net (19 Mart 2022)

Yorum yapın