Kişisel gelişime bambaşka bir perspektif

Kasım 18, 2019

Kişisel gelişime bambaşka bir perspektif

Pınar Boylu Gogulan’ın “Mor” adlı kitabı Libros Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

KİM OLMADIĞINIZI BULMAYA HAZIR MISINIZ? 

“Lacivert” in yazarı Pınar Boylu Gogulan’ın yeni kitabı “Mor” raflarda!

Hayat; kırılma noktaları, tercihler, acı ve kederleriyle kambur gibi sırtımıza yüklendiğinde “Ben kimim?” sorusunu sorarız kendimize. Oysa şifa kimliğimizi değil, “kim olmadığımızı” keşfetmemizi bekler. Mor, yeni Alman tıbbı rehberliğinde hayat döngülerimizi keşfederken bize ait olmayan yüklerden kurtulup arınma imkanı sunuyor. Pınar Boylu Gogulan’ın regresyon terapisi yardımıyla geçmişle tanışıp yaşadığı yanılsamalar, yüzleşmeler ve sorgulamalarla okura şifa kapılarını araladığı ilk kitabı “Lacivert” de yeni kapağıyla kütüphanesinde nizama önem verenleri bekliyor.

YAZAR HAKKINDA

Pınar Gogulan, Essex Üniversitesi, Finansal Ekonomi bölümü mezunudur. 13 sene Londra’da, 1 sene New York’da yaşamış ve çeşitli lider finans şirketleri ve bankalarda yönetici ve Satış & Pazarlama pozisyonlarında çalışmıştır.

İkinci oğlu Can Leo’yu doğururken yaşadığı ölüme yakın deneyimden sonra, kendi kişisel gelişim yolculuğuna çıkmış, bilinçdışını ve holistik tıp bilimini araştırmaya başlamıştır.

Araştırmaları sonucu, regresyon eğitimini Avrupa Regresyon Terapistleri Birliği’nden alan Gogulan, IBRT (Dünya Regresyon Terapisitleri Birliği) ve EARTh (Avrupa Regresyon Terapistleri Birliği) üyesidir.

2014’de Uluslararası Recall Healing Enstitüsü’nde Dr. Gilbert Renaud’dan Recall Healing Uzmanlık Diplomasını almıştır. 2015 senesinden Gilbert Renaud ile birlikte Institute of Recall Healing Türkiye’yi kurmuştur. Recall Healing’in Türkiye’deki tek temsilcisi olarak Dr. Renaud’nun eğitimlerini ülkedeki yüzlerce hekim, sağlık personeli, psikolog ve uzmanlara ulaştırmaktadır.

Avrupa Regresyon Terapistleri Birliği kongrelerinde Recall Healing & Otizm üzerine eğitim ve seminerler veren Gogulan, Hans TenDam, Tricia Caetano, Marion Boon, Andy Tomlinson, Christine Alisa, Neeta Sharma, Marc Van Hecke gibi nice duayenin eğitim ve seminerlerine katılma şansı da yakalamıştır. 2015 yılında hem kendi seminer ve eğitimleri için, hem de uluslararası platformda nice kıymetli duayen ve eğitmeni Türkiye’ye getirme amaçlı School of Younity’i kurmuştur. Türkiye’de oluşturduğu Recall Healing on Corporates modeliyle, kurumsal eğitimler ve danışmanlıklar vermektedir.

‘Işık Her Zaman Bir Yolunu Bulur’, Lacivert & Mor kitapları Libros tarafından yayımlanmıştır.

edebiyathaber.net (18 Kasım 2019)

Yorum yapın