Kaan Karacaalp’ten yeni roman: “Şafağın Kurtları”

Haziran 1, 2026

Kaan Karacaalp’ten yeni roman: “Şafağın Kurtları”

Kaan Karacaalp’ın yeni romanı, “Şafağın Kurtları” Perseus Yayınevi tarafından yayımlandı.

Bültenden:

Fantastik ve bilim kurgu türünde eserler veren yazar Kaan Karacaalp, yeni romanı “Şafağın Kurtları” ile okurlarla buluştu. Perseus Yayınevi etiketiyle yayımlanan kitap, yazarın önceki eserleriyle kurduğu evreni daha geniş bir anlatıya taşıyor.

Roman, kadim tanrılar, gizli örgütler ve modern dünyada süren görünmez savaşlar etrafında şekilleniyor. Hikâye, geçmişte başlayan büyük bir güç mücadelesinin günümüzdeki yansımalarını ele alırken; İstanbul, Moskova ve Kiev gibi şehirler bu mücadelenin merkezine dönüşüyor.

Yazarın daha önce yayımlanan “Bu Kente Orman Denir” ve Mehmet Fuat Atalayer’le beraber yazdığı “Kıyamet Virüsü: Kıyamet Günceleri” adlı eserleriyle bağlantılı olan roman, üçleme yapısının önemli bir halkası olarak değerlendiriliyor.

Karacaalp’in anlatımında öne çıkan detaylı dünya kurumu, güçlü karakterler ve yüksek tempolu olay örgüsü, “Şafağın Kurtları”nı yılın dikkat çeken yerli fantastik eserlerinden biri hâline getiriyor.

Yorum yapın