Suçfest 15 Şubat’ta Başlıyor

Ocak 26, 2026

Suçfest 15 Şubat’ta Başlıyor

Disiplinlerarası suç kültürü dergisi SUÇÜSTÜ, Türkiye’nin lider biletleme platformu Biletinial işbirliğiyle 15 Şubat Pazar günü SUÇFEST’i hayata geçiriyor.

Kara film türünün öncü örneklerinden M ve Double Idemnity filmlerinin gösterimlerinin yapılacağı bu çok özel festivalin, çok özel konukları da var! Oyuncu Nail Kırmızıgül, “Suçun İki Ucu”; yönetmen ve yazar Ümit Ünal ise “Ümit Ünal Filmleri ve Suç” söyleşisiyle SUÇFEST’te yer alacak. Biletinial Genel Yayın Yönetmeni Onur Kırşavoğlu ise, iki filmin gösterimlerinden önce bu yapımların sinema tarihindeki önemine değinecek.

Festivalde aynı zamanda SUÇÜSTÜ Dergisi’nin 2025 yılında yayınlanmış sayılarını bir araya getirdiği ikinci cildinin de lansmanı gerçekleştirilecek. Bilindiği üzere, geçtiğimiz aylarda SUÇÜSTÜ Dergisi’nin 2024 yılında yayınladığı ilk altı sayısı toplu bir ciltte basılı olarak okurların beğenisine sunulmuştu.

SUÇFEST programı:

13.45 – Açılış

14.00 – Suçun İki Ucu | Nail Kırmızıgül (Söyleşi)

14.50 – M filmi sunu | Onur Kırşavoğlu

15.00 – M film gösterimi

17.00 – Ümit Ünal Filmleri ve Suç | Ümit Ünal (Söyleşi)

17.50 – Double Idemnity filmi sunu | Onur Kırşavoğlu

18.00 – Double Idemnity film gösterimi

Biletler ve detaylar için www.sucustu.net veya www.biletinial.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum yapın