6. İzmir Uluslararası Edebiyat Festivali’nin teması belli oldu

Eylül 28, 2022

6. İzmir Uluslararası Edebiyat Festivali’nin teması belli oldu

6. İzmir Uluslararası Edebiyat Festivali, “Edebiyat Sakindir” temasıyla 30 Eylül-7 Ekim arasında düzenleniyor.

7 ülkeden 40 konuğun katılacağı festivalin onur konuğu Latife Tekin olacak. Festival programında paneller, söyleşiler, şiir dinletileri, yazar söyleşileri, yazı atölyeleri gibi birçok renkli etkinlik yer alıyor.

6. İzmir Uluslararası Edebiyat Festivali’nde bu yıl; Ahmet Büke, Akif Kurtuluş, Ayşegül Devecioğlu, Ayşen Deniz, Barış İnce, Bekir Yurdakul, Betül Dünder, Çağla Meknuze, Doğu Yücel, Duygu Kankaytsın, Emel Kaya, Yavuz Ekinci, Gaye Boralıoğlu, Gönül Çatalcalı, Halil İbrahim Özcan, Hidayet Karakuş, Hüseyin Peker, Hüseyin Yurttaş, İlyas Tunç, İnanç Avadit, Latife Tekin, Nazmi Ağıl, Sema Kaygusuz, Semih Çelenk, Şerife Yalçınkaya, Şükran Yücel, Umay Umay, Veysel Çolak, Mario Tiago Paixao, Arzu Armağan Akkanatlı, Gizem Pınar Karaboğa, Eckhart Nickel ve Özgür Taburoğlu gibi isimler yer alacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi (APİKAM) ve Goethe Enstitüsü’nün ortaklığıyla düzenlenecek festival; Konak, Urla, Seferihisar gibi birçok ilçede, 60’ın üzerinde etkinlikle gerçekleştirilecek.

Festival programı için>>>

edebiyathaber.net (28 Eylül 2022)

Yorum yapın