Tasarım harikası kalemler 2-3 Kasım’da İstanbul’da

Ekim 16, 2018

Tasarım harikası kalemler 2-3 Kasım’da İstanbul’da

Dünyaca ünlü kalem markaları İstanbul’da bir araya gelecek, özel seri tasarımlar kalem tutkunları ve koleksiyonerlerle buluşacak. İlk kez 2-3 Kasım günlerinde Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek Penfest, markakalem.com tarafından gerçekleştirilecek. Hem orijinal yüzlerce farklı kalem hem de ünlü kalem işleme sanatçılarının eserleri konuklara tanıtılacak.

Fountain pen Limited Edition Heritage Alexander

Her biri eşsiz bir sanat eseri inceliğine sahip kalemler İstanbul’da görücüye çıkıyor. Penfest, hem dünyada bir ilk olma özelliği taşıyacak hem de global kalem üreticilerini bir araya getirecek.

Festivalde; Clairefontaine, Kilk, Manuscript, Colorverse, Sheaffer, Tomoe River, Waldmann, Cross, De Atramentis, E+M, Faber-Castell, Graf Von Faber-Castell, J. Herbin, Kaweco, Lamy, Montblanc, Montegrappa, Namiki, Noodler’s, Parker, rOtring, Visconti, Diplomat, Scrikss, Tibaldi, Twsbi, Pilot, Rhodia ve Waterman gibi dünyaca ünlü markalar özel serilerini koleksiyonerlerle ve kalem tutkunlarıyla bir araya getirecek. Sanat eseri kalemlerden eşsiz bir defile düzenlenecek.

Tasarımcılar anlatacak

Stil fenomenleri, sanatçılar ve dev markaları buluşturacak Penfest’te ünlü kalem işleme ustalarının performansları da yer alacak. Kurulacak Mürekkep Bar’da ise kalemler farklı mürekkep çeşitleriyle denenebilecek. Orijinal tasarımların nasıl ortaya çıktığı ile kalemlerin yapım aşamasında hangi işlemlerden geçtiği tasarımcılarının söyleşilerinde anlatılacak.

Fountain pen Limited Edition Heritage Ottilie

Rezervasyon devam ediyor

Kalem tutkunlarına firmaların birçok sürprizinin de olacağı Penfest için rezervasyon alımları devam ediyor. Alanında ilk ve tek olan bu kalem defilesi ile sergisi niteliğindeki festivale katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiye penfest.com.tr’den ulaşabiliyor ve rezervasyon yaptırabiliyor.

edebiyathaber.net (16 Ekim 2018)

Yorum yapın