Kitap kazananlar belli oldu!

Haziran 30, 2014

Kitap kazananlar belli oldu!

Aşağıdaki listede yer alan ilk 10 kişi kazananlar, diğerleri ise yedeklerdir. Kazananların ve yedeklerin 4 Temmuz 2014 cuma günü saat 12:00′ye kadar bilgi@edebiyathaber.net adresine, kargo bilgilerini (ad soyad, telefon ve adres) göndermeleri gerekmektedir.

Not: Kargo bilgilerindeki ad ile yanıt vererek kazanan kişinin adının aynı olması gerekmektedir.

Kazananlar ve Yedekler

Adsız

Aşağıdaki soruyu doğru yanıtlayan 10 kişi Cressida Cowell’ın ünlü dizisinden harika birer kitap kazanacak. 

Ejderha Tehlikesi kpk ozl

Kaba kuvvete değil aklına güvenen büyük Viking Kahramanı Korkunç Gıcık III. Hıçkıdık, Müthiş Maharetli sayesinde, bir Yokedici Ejderha’nın elinden güç bela kurtulmuştur. Bu gizemli adamın, kendi annesiyle ilgili bir sırrı olduğunu öğrendiği sırada, patlamak üzere olan korkunç bir yanardağa tırmanmak zorunda kalır! Elbette, sarsak arkadaşı Balıkayak ve gözüpek Kamikazi’yle birlikte…

İngiliz yazar ve illüstratör Cressida Cowell’ın, çocukluğunda dinlediği Viking hikâyelerinden esinlenerek yarattığı çağdaş komedi dizisi “Hıçkıdık”, heyecan dolu beşinci kitabıyla sürüyor. “Hıçkıdık” dizisinden sinemaya uyarlanan ve 2011 Bafta ile Oscar Ödülleri adayı olan animasyon filmi “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin”in ikincisi de kitabın hemen ardından, haziranda sinemaseverlerle buluşacak. Sorunları, kaba kuvvete başvurmadan, iletişimle çözmeye çalışan, tam da bu yüzden büyük bir lider olacağına kimsenin inanmadığı küçük Viking Hıçkıdık, kahramanlığa giden yoldaki soluksuz maceralarından birini daha anlatıyor. Bu beşinci kitapta, patlamak üzere olan bir yanardağı söndürme görevini omuzlayan kahraman, yetişkinlerin hırslarına, düşünmeden aldıkları kararlara ve önyargılarına rağmen, aklıyla ve tüm canlılara duyduğu sevgiyle zirveye tırmanıyor. İlk dört kitap Ejderhanı Nasıl EğitirsinNasıl Korsan OlursunEjderhaca Nasıl KonuşursunEjderha Laneti Nasıl Bozulur’un ardından Hıçkıdık’ın bu beşinci kitabında da, zengin metnin yanı sıra eğlenceli desenler, haritalar ve kahraman albümleri yer alıyor.

Soru: İlki Oscar’a aday gösterilen ikincisi de gösterimde olan “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin” adlı animasyon filmi hangi kitap dizisinden uyarlanmıştır? 

(Yanıtlar sayfanın altındaki yorum bölümüne bırakılmalıdır. Facebook ve Twitter üzerinden verilen yanıtlar çekilişe dahil edilmeyecektir.)

Kazananlar, 30 Haziran 2014 Pazartesi günü saat: 12:00′ye kadar haberin altında bulunan yorum kısmına, doğru yanıtı yazanlar arasında, bilgisayar programı ile yapılacak çekiliş sonucu belirlenecektir.

Kazananların listesi aynı gün (30 Haziran 2014) 13:00′da edebiyathaber.net üzerinden açıklanacak; Facebook ve Twitter üzerinden de duyurulacaktır.

Not: Kazananların kargo bilgilerindeki ad ile yanıt veren kişinin adının aynı olması gerekmektedir.

Yalnızca Türkiye içindeki adreslere gönderim yapılacaktır. Adresiniz Türkiye dışında ise lütfen çekilişe katılmayınız.

edebiyathaber.net (17 Haziran 2014)

Yorum yapın