Öteberi fanzinden destek çağrısı

Aralık 8, 2016

Öteberi fanzinden destek çağrısı

oteberiYeni sayısının hazırlıklarını sürdüren Öteberi, fanzine metin ya da karikatür göndermek isteyenlere yönelik çağrı yaptı.

İstanbul Üniversitesi’nden dört öğrenci tarafından hazırlanan Öteberi’nin ilk sayısı Şubat 2016’da yayımlandı. Şimdiye kadar beş sayı çıkaran Öteberi, mizahi bir tarzda yayın hayatını sürdürüyor ancak edebi ya da siyasi metinlere de sayfalarında yer veriyor, katkı sunan isimlerin karikatürlerini yayımlıyor.

Öteberi’ye bugüne dek Mine G. Kırıkkanat, Ümit Alan, Benan Aka, Beritan Canözer, Haydar Işık, Kemal Ayça ve Göksenin Tuncalı gibi isimler yazı ve karikatürleriyle destek verdi.

Yeni sayı hazırlanıyor

Öteberi fanzin, yeni, altıncı sayısının hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda Öteberi, metin yazan ya da karikatür çizenlerin işlerine sayfalarını açıyor.

Öteberi, gönderilecek işlerde mizahi tarzdaki metinler ile rock ve blues kültürüne dair yazıları önceleyecek ama metin gönderimi bağlamında konu kısıtlaması yok. Çizimler için de herhangi bir sınırlama yapılmış değil.

Öteberi’yle iletişim; sosyal medya hesapları, fanzinin web sitesi oteberifanzin.wordpress.com ya da [email protected] üzerinden kurulabilir.

edebiyathaber.net (8 Aralık 2016)

Yorum yapın