İş Sanat’ta Türk rock müziği tarihine nostaljik yolculuk

Mart 11, 2015

İş Sanat’ta Türk rock müziği tarihine nostaljik yolculuk

Turk-Rock+Antolojisiİş Sanat’ta Can Bonomo ve Fatma Turgut, Sabri Tuluğ Tırpan’ın müzik direktörlüğünde Türk rock müzik tarihinin en sevilen şarkılarını 20 Mart’ta seslendirecek.

İş Sanat geçmişten günümüze Türkçe rock müzik tarihini gözler önüne serecek özel bir projeye ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin müzik dünyasına kazandırdığı önemli isimlerden, piyanist ve besteci Sabri Tuluğ Tırpan’ın müzik direktörlüğünde hayata geçirilen proje, dinleyicileri geçmişten günümüze keyifli bir yolculuğa çıkarırken, hem onların anılarını canlandıracak hem de yüreklerine dokunacak.

Gazeteci ve müzik yazarı Murat Beşer’in sunumu ve geniş bir rock tarihi arşivine sahip olan Güven Erkin Erkal’ın görselleriyle zenginleşecek projenin vokalleri ise günümüz popüler müziğinin iki başarılı ismi Can Bonomo ve Fatma Turgut olacak. Çelik Kasapoğlu şefliğindeki Ladies & Gentlemen topluluğunun performansı ile renklenecek gecede davulda Nedim Ruacan, gitarda Emre Kula ve Oğuz Kaplangı, tuşlu çalgılarda Ozan Yılmaz, bas gitarda ise Eser Ünsalan yer alacak. Projedeki isimlere ilham kaynağı olan müzisyenlere bir saygı duruşu niteliği de taşıyan konserde Moğollar, Silüetler, Erkin Koray, Cem Karaca, Barış Manço, Fikret Kızılok ve daha nice ismin şarkıları seslendirilecek. Türkiye’de rock müziğin tarihsel gelişimine şahitlik etmiş olanların anılarını tazeleyecek Türk Rock Antolojisi, 20 Mart 2015 Cuma akşamı müzikseverleri eşi benzeri olmayan bir yolculuğa davet ediyor.

Türk Rock Antolojisi / Sabri Tuluğ Tırpan & Can Bonomo & Fatma Turgut & Murat Beşer

20 Mart 2015 Cuma, Saat: 20.00

Bilet Fiyatları: Tüm Kademeler: 50 TL İndirimli: 40 TL Öğrenci: 20 TL

Satış noktaları

İş Sanat Ana Gişe – 0212 316 10 83

Biletix – 0216 556 98 00

edebiyathaber.net (11 Mart 2015)

Yorum yapın