Apartman Dergi’nin 10. sayısı çıktı

Şubat 6, 2018

Apartman Dergi’nin 10. sayısı çıktı

Apartman Dergi’nin 10. sayısı yayımlandı.

Mart ayında ikinci yaşına girecek olan Apartman, 10. sayısında edebiyatımızın usta şairlerinden Cahit Zarifoğlu’na selam yolluyor. Dosya konusu olarak şairi ele alan derginin ön ve arka kapağı yine her sayı olduğu gibi Alpay Aksayar imzası taşıyor.

Dosya konusu kapsamında, Ahmet Zarifoğlu’yla yapılmış geniş kapsamlı bir röportaj okuyuculara sunuluyor. Veysel Oğulcan Tünay ve Oğulcan Kütük’ün hazırladığı sorularla, Cahit Zarifoğlu’nun ev yaşamına, babalığına, şiir okumaları ve şiir çalışmalarına ışık tutuluyor.

Genç yazar/şair kadrosuyla ön plana çıkan Apartman Dergi’de bu sayı şiirleriyle: Devrim Horlu, Fatih Kök, Veysel Oğulcan Tünay, Mizgin Bulut, Can Kılınç, Mahir Taşyurt, Sena Gölge, Kaan Kaçar, Eren Kolcuoğlu, Kazım Güler, Emre Gürkan Kanmaz, Ünal Akarpınar ve Azad Aldanmaz bulunuyor.

Dergide inceleme, öykü ve denemeleriyle: Mehmet Berk Yaltırık, Hatice Tosun, Bade Osma Erbayav, Çiğdem Kuruoğlu, Hilal Mutlu, Zeynep Çelik, Onur Güneş, Hasan Gülbulak, Nurbanu Turan, Ümit Kulaksız, Kuzey Kayahan Saran, Başak Akgün, Songül Bağıran, Mahir Erdem Say ve Marla yer alıyor.

Apartman Dergi nerelerde?

İstanbul:

Kadıköy Mephisto Kitabevi

Taksim Mephisto Kitabevi

Beşiktaş Mephisto Kitabevi

Beyoğlu Semerkant Kitabevi

Kadıköy Sosyal Sahaf

Kadıköy İmge Kitabevi

Ankara:

İmge Kitabevi

Eskişehir:

Adımlar Kitabevi

İzmit:

Kitap Pastası

Trabzon:

RA Kitabevi

Konya:

Pera Sahaf

İzmir:

Yakın Kitabevi

Bursa:

Sönmez İş Sarayı

Vuslat Sahaf

Cafe 7. Oda

Mardin:

Leylan Kitabevi

Kızıltepe Mawa

Kızıltepe Daktilo

Eser gönderimi, abonelik, dergi alımı ve diğer sorular için: [email protected]

edebiyathaber.net (6 Şubat 2018)

Yorum yapın