“İnadına Edebiyat” Kitap Kulübü 29 Mart Pazar Günü İstanbul’da Sinan Akyüz’ü Konuk Ediyor

Mart 27, 2026

“İnadına Edebiyat” Kitap Kulübü 29 Mart Pazar Günü İstanbul’da Sinan Akyüz’ü Konuk Ediyor

“İnadına Edebiyat Kitap Kulübü”nün yoğun katılımla gerçekleştirdiği “İnadına Edebiyat Söyleşileri” bu kez İstanbul’da, 29 Mart Pazar, saat 14.00’te Books&Coffee’nin Karaköy şubesinde gerçekleştirilecek.

Çağdaş Türk edebiyatının çok okunan ve sevilen yazarlarından Sinan Akyüz, yeni romanı “Fidan Hanım” ile İstanbullu kitapseverlerle buluşacak. Söyleşinin moderatörlüğünü ise İnadına Edebiyat kurucusu ve yazar Ali Bektaş üstlenecek.

“Vasata İnat Yaşasın Edebiyat” parolasıyla Türkiye’nin dört bir yanından okurların üye olduğu İnadına Edebiyat Kitap Kulübü 7 ay gibi kısa bir sürede çok sayıda büyük söyleşiye, çevrim içi buluşmalara ve kitapseverlerle yüz yüze buluşmalara ev sahipliği yaptı. Her ay yeni bir yazarı Ankara’da geniş kitlelerle buluşturan İnadına Edebiyat Söyleşileri bu kez romanlarıyla okurların kitaplığında yer almayı başarmış bir yazarı İSTANBUL’da okurlarıyla buluşturuyor. Sinan Akyüz’ün yeni romanı Fidan Hanım’ın odağında yazarın diğer kitaplarının ve edebiyatın konuşulacağı söyleşide katılımcılar da sorularıyla sohbeti zenginleştirecek.

Herkesin katılımına açık ve ücretsiz olan İnadına Edebiyat Söyleşisi sonrasında Sinan Akyüz, kitaplarını imzalayacak. Detaylı bilgi ve iletişim için @inadinaedebiyat Instagram sayfasını ziyaret etmek mümkün.

Yorum yapın