Antes Vakfı “Dokunuşlar” resim sergisiyle açılıyor

Şubat 27, 2015

Antes Vakfı “Dokunuşlar” resim sergisiyle açılıyor

Dokunuslar-sergi-afisAntes Vakfı, 8 Mart 2015 Pazar 15.00’te “Dokunuşlar” adlı resim sergisiyle açılacak. Vakıfla tanışmak isteyenler ve sanatseverlerin davetli olduğu açılış kokteyli saat 20.00’ye kadar devam edecek.

Kurucuların yıllardır sürdürdüğü çocuklara burs verme faaliyeti vakıf bünyesinde devam ediyor. İlk aşamada çocuk hastanelerinde tedavi gören çocukların ihtiyaçlarının karşılanması ve yaratıcılıklarını geliştirecek etkinliklerin yapılması hedefleniyor.

Vakıfta yoga ve tai chi dersleri, öykü atölyeleri yapılıyor. Zaman içinde mozaik vb. atölyeler düzenlenecek; ayurveda gibi konularda seminerler verilecek. Böylece çocuklar ve yaşlılar için daha fazla olanak sağlanabilecek.

“Dokunuşlar” adlı sergide yer alacak eserlerin sanatçısı Işın Avcıoğlu, 2000’lerin başından itibaren çeşitli karma ve kişisel sergilerle çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

“Dokunuşlar” temalı beşinci kişisel sergisinde, resimlerinin esin kaynağı olan doğayla izleyiciyi buluşturup, özgün bir yolculuğa çıkarıp, herkesi kendi yüreğine dokundurmayı hedefliyor.

Resimlerin enerjisi, insanın doğanın ayrılmaz bir parçası olduğunu ve bu bütünlüğü anımsatan momentler sunuyor.

Antes Vakfı

Tunalı Hilmi Caddesi No: 92/17 5. Kat Çankaya/Ankara

İletişim: Aslı Tamaç

[email protected]

edebiyathaber.net (27 Şubat 2015)

Yorum yapın