Yepyeni bir blog: İşimiz Gücümüz Kitap

Eylül 22, 2016

Yepyeni bir blog: İşimiz Gücümüz Kitap

1474382454_gucumuzkitapİşimiz Gücümüz Kitap adlı edebiyat ve kültür-sanat bloğu yayın hayatına başladı.

Tanıtım bülteninden

Bugünlerde yayın hayatına başlayan yepyeni bir blogla sizleri tanıştırmak istiyoruz!

İşi gücü kitap olanların, derdi okumak olanların, kitap kurtlarının yazdığı ve söyleştiği bir platform yaratıyoruz. Her ay yenilenecek söyleşi ve yazı dizileriyle başta edebiyat alanında olmak üzere kültür-sanat dünyasından okurlara sesleniyoruz.

Röportajlar, incelemeler, en güncel haberler, yazı dizileri ve deneme yazılarını kucaklayan www.isimizgucumuzkitap.com, 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Onur Yazarı akademisyen filozof Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi ve yazar, senarist, oyuncu Ercan Kesal’ın söyleşileri ile yayın hayatına merhaba diyor.

Dünya klasiklerinin hiç duymadığınız ilk isimlerini, Bill Gates’in okurlara önerdiği kitapları, tek soruda Gabriel Garcia Marquez’in dünyaya ve edebiyata bakışını şekillendiren kitapları, Tolstoy’un çocuk yaşlarda başlayan okuma serüvenini, Shakespeare Kısa Film Yarışması’nın detaylarını, Marcel Proust’un aforizmalarını, Oscar Wilde’ın iki yılını geçirdiği hapishaneyi ve çok daha fazlasını merak edenleri aynı platformda buluşturuyoruz!

Edebiyat dünyasından en güncel haberleri, kitapların ve yazarların bilinmeyenlerini, yeni çıkan kitapları, kitap okumak için tercih edebileceğiniz en iyi mekanları sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Takipte kalın!

www.instagram.com/gucumuzkitap

www.facebook.com/isimizgucumuzkitap

www.twitter.com/gucumuzkitap

edebiyathaber.net (22 Eylül 2016)

Yorum yapın