Ücretsiz dijital kitaplar için Kitap Cumhuriyeti

Nisan 26, 2022

Ücretsiz dijital kitaplar için Kitap Cumhuriyeti

Türkiye’nin dijital kitap platformu olan Kitap Cumhuriyeti kitapları, bilindiği gibi ücretsiz olarak cep telefonlarına ve bilgisayarlara indirilip okunabiliyor. Müge İplikçi, Tuğba Dedeoğlu Demir, Ömer Turan, Emrah Polat ve usta edebiyatçı Feridun Andaç’tan oluşan yayın kurulu; gelen başvuruları titizlikle değerlendiriyor ve nitelikli dosyalar kitaplaştırılıyor.

[email protected] adresi üzerinden başvurmanız ve merak ettiğiniz konular hakkında bilgi edinmeniz mümkün. Unutmayın: “Kitaplar özgürlük ister!”

Şimdiye Kadar Yayımlanan Kitaplar

Emrah Polat – Terra Rosa – Öykü

Melek Kılıç – Adsız Pencereler – Şiir 

Sabahattin Ali – Sırça Köşk – Öykü

Nazê Nejla Yerlikaya – Günah Çalılıkları – Şiir 

Orhan Veli – Seçme Şiirler

Derleyen: Onur Çalı – Yaz Öyküleri – Öykü

Melih Elhan – Kedi Tedirginliği – Şiir

Feridun Andaç – İzdüşümler & Yanılsamalar – Anlatı

Beyhan Özer – Öyleyse Masumiyet – Öykü

Eylem Hatice Bayar – Son ve Bir Başlangıç – Öykü

Nazmi Özüçelik – Hayat Bir Tutam Çörekotu Tadında – Öykü

Sabahattin Ali – İçimizdeki Şeytan – Roman

Süreç Nasıl İşliyor?

Yazar ve yazar adayları; Kitap Cumhuriyeti’ne başvurabilir, başvurular yayın kurulumuz tarafından titizlikle değerlendirilir. Yayımlanmasına karar verilen kitap için tüm süreçler uzman ekibimizce organize edilir. Yani düzelti, son okuma, kapak tasarım, tanıtım metni, iç tasarım hizmetlerinin tamamı sunulur. Gerekirse yazar, geliştirici editörlük hizmeti de alabilir. Yayıma hazır hale gelen kitaplar kitapcumhuriyeti.net ve edebiyathaber.net üzerinden ücretsiz, sınırsız ve süresiz olarak indirilebilir. Ayrıca Kitap Cumhuriyeti kitaplarının tanıtım ve duyuruları edebiyathaber.net sosyal medya hesapları üzerinden yapılır.

edebiyathaber.net

Yorum yapın