Kitap ve sinema bileti kazananlar belli oldu!

Şubat 9, 2015

Kitap ve sinema bileti kazananlar belli oldu!

Aşağıda kazananlar ve yedekler listesinde adı bulunanların, 15 Şubat 2015 Pazar günü saat 12:00’a kadar [email protected] adresine, kargo bilgilerini (ad soyad, telefon ve adres) göndermeleri gerekmektedir.

Kitap kazananlar

1-Sibel Bulut

2-Hacer Çet

3-Asuman Bahadır

Kitap kazanan yedekler

1-Yasin Arabacıoğlu

2-İrem Koca

Bilet kazanan (çift kişilik)

-Tolga Özoğlu

Bilet kazanan yedek (çift kişilik)

-Funda Gülen

Aşağıdaki soruyu doğru yanıtlayan 3 kişi, Joseph Delaney‘in yazdığı Wardstone Günlükleri serisinin ilk kitabı olan  Hayaletin Çırağı adlı romanı kazanıyor. Roman, Tudem Yayınları tarafından yayımlandı.

Ayrıca, aynı soruyu doğru yanıtlayan ve İstanbul’da yaşayan bir çift Wardstone Günlükleri’nden  sinemaya uyarlanan “Yedinci Oğul” adlı filme çift kişilik bilet kazanıyor.  (Biletler en erken çekilişten sonraki hafta kullanılabilir.)

***

Soru: Yedinci Oğul hangi yönetmen tarafından sinemaya uyarlanmıştır?

***

(Yanıtlar -“kitap için” ya da “bilet için notuyla”- sayfanın altındaki yorum bölümüne bırakılmalıdır. Facebook ve Twitter üzerinden verilen yanıtlar çekilişe dahil edilmeyecektir.)

Kazananlar, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü saat: 12:00′ye kadar haberin altında bulunan yorum kısmına, doğru yanıtı yazanlar arasında, bilgisayar programı ile yapılacak çekiliş sonucu belirlenecektir.

Kazananların listesi aynı gün (9 Şubat 2015) 12:30′da edebiyathaber.net üzerinden açıklanacak; Facebook ve Twitter üzerinden de duyurulacaktır.

Not: Kazananların kargo bilgilerindeki ad ile yanıt veren kişinin adının aynı olması gerekmekte.

Sinema biletleri en erken çekiliş bittikten sonraki hafta kullanılabilir.

Yalnızca Türkiye içindeki adreslere kitap gönderimi yapılacaktır. Adresiniz Türkiye dışında ise lütfen çekilişe katılmayınız.

606-233201215281

İngiliz yazar Joseph Delaney’in, tüm dünyada milyonlarca okuru peşinden sürükleyen on üç kitaplık Wardstone Günlükleri serisi, kısa sürede, çağdaş fantezi-korku edebiyatı klasikleri arasındaki yerini almayı başardı.

Tanıtım metninden:

“Hayalet, birçok kişiyi eğitmeye çalıştı. Ama çok azı sonuna kadar dayanabildi,” dedi annem. “Ve tamamlayanlar da onu yerini doldurabilecek özelliklere sahip değil. Dikkatsiz, zayıf ya da korkaktılar. Şimdi geriye tek sen kaldın evlat. Son şans sensin, son umut… Birinin bunu yapması gerek. Birinin, karanlığa karşı dimdik ayakta durması gerek. Ve bunu yapabilecek tek kişi sensin.”

Thomas Ward, yedinci oğlun yedinci oğlu ve Hayalet’e çırak olarak verildi. İş ürkütücü ve zor, Hayalet mesafeli ve birçok çırak, onun gözünde başarısızlığa uğradı. Thomas’ın bir şekilde ruh çıkarmayı, cadıları denetim altında tutmayı ve hortlakları yakalamayı öğrenmesi gerekiyor. Ama oyuna getirilip civardaki en şeytani cadının serbest kalmasına neden olduğunda dehşet başlıyor…”

image001

edebiyathaber.net (2 Şubat 2015)

Yorum yapın