Kitap kazananlar belli oldu!

Ocak 26, 2014

Kitap kazananlar belli oldu!

Aşağıda kazananlar ve yedekler listesinde adı bulunanların, 1 Şubat 2015 Pazar günü saat 12:00’a kadar bilgi@edebiyathaber.net adresine, kargo bilgilerini (ad soyad, telefon ve adres) göndermeleri gerekmektedir.

Not: Kargo bilgilerindeki ad ile yanıt vererek kazanan kişinin adının aynı olması gerekmekte.

Kazananlar:

1) Ebuzer Asarardı

2) Sibel Cullaz

3) Dilek Deren

4) Sibel Özer

5) Emin Ergün

Yedekler:

1) Aslı Altunışık

2) Ayşenur Yaman

3) Özge Uysal

4) İrem Karabatak

5) Serpil Yılmaz

***

Aşağıdaki soruyu doğru yanıtlayan 5 kişi, Levent Cantek‘in yazdığı Berat Pekmezci’nin çizdiği Emanet Şehir adlı grafik romanı kazanıyor. Roman, İletişim Yayınları tarafından yayımlandı. 

***

Emanet Şehir’in öyküsü hangi şehirde geçmektedir?

***

(Yanıtlar sayfanın altındaki yorum bölümüne bırakılmalıdır. Facebook ve Twitter üzerinden verilen yanıtlar çekilişe dahil edilmeyecektir.)

Kazananlar, 26 Ocak 2015 Pazartesi günü saat: 12:00′ye kadar haberin altında bulunan yorum kısmına, doğru yanıtı yazanlar arasında, bilgisayar programı ile yapılacak çekiliş sonucu belirlenecektir.

Kazananların listesi aynı gün (26 Ocak 2015) 12:30′da edebiyathaber.net üzerinden açıklanacak; Facebook ve Twitter üzerinden de duyurulacaktır.

Not: Kazananların kargo bilgilerindeki ad ile yanıt veren kişinin adının aynı olması gerekmekte.

Yalnızca Türkiye içindeki adreslere gönderim yapılacaktır. Adresiniz Türkiye dışında ise lütfen çekilişe katılmayınız.

emanet-sehir

Grafik roman, bizde az bilinen yeni bir anlatım biçimi. Art Spiegelman, grafik roman için “kitap ayracına ihtiyaç duyacağınız çizgi romanlar” diyor. Yetişkinler için ciddi hikâyeler anlatan, bir insani durumu mesele eden çizgi romanlar da denebilirdi.
Levent Cantek, Dumankara-Hayat Bir Yangındı albümüyle başladığı üçlemesine Emanet Şehir ile devam ediyor. Yeteneksiz ve yalancı kahramanını bir flaneur gibi dolaştırıyor.

Berat Pekmezci, dönem hikâyesinin bütün zorluklarını aşan, titiz ve belgeselci çizgilerle kırklı yılların gündelik yaşamını ustalıkla yansıtıyor.

edebiyathaber.net (19 Ocak 2015)

Yorum yapın