Pan Dergi yayın hayatına başladı!

Ağustos 12, 2015

Pan Dergi yayın hayatına başladı!

pan kapakBoğaziçi Üniversitesi Edebiyat Kulübü bünyesinde, gönüllü kişilerce çıkarılan iki aylık edebiyat, kültür-sanat dergisi Pan, Temmuz-Ağustos 2015 sayısıyla okuruyla buluşuyor.

İçerik olarak edebiyata öncelik veren dergimiz resim ve illüstrasyon gibi görsel sanat eserlerine de sayfalarını açıyor. Fanatizmden uzak, her türlü düşünce ve görüşe eşit uzaklıkta duran Pan Dergi, amacı sanata erişmek ve sanat üretmek olan insanlara şiirden öyküye, denemeden eleştiriye, söyleşiden çevirilere, fotoğraftan illüstrasyona, sinemadan tiyatroya geniş bir yelpaze sunuyor.

Pan, ilk dosya konusu “Gün Bitiği” ile olay örgüsü 24 saatlik zaman dilimi içinde geçen edebi eserlere yer veriyor. Bu sayıda Behçet Çelik ve Mahir Ünsal Eriş söyleşileri ve Shakespeare’in ünlü oyunu “Hamlet”i yeniden sahneleyen yönetmen Kemal Aydoğan, oyuncular Onur Ünsal, Murat Tüzün, Timur Acar ile sohbet yer alıyor.

Yazıları ve haberleri pandergi.com adresi üzerinden takip edebilir, Pan’a basılı olarak aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz:

Kuzey Pandora

Nişantaşı Pandora

Taksim Mephisto

Kadıköy Mephisto

Beşiktaş Mephisto

Taksim YKY

İnsan Kitap

Taksim Robinson Crusoe 389

Kadıköy Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Cihangir Lumiere

Karaköy Pan Cafe

Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi

Seslenen Kitap

Moda Sahnesi

Yayınlanmasını istediğiniz yazı ya da çizimlerinizi [email protected] adresine gönderebilirsiniz. Soru, görüş ve önerileriniz için: iletiş[email protected]

edebiyathaber.net (12 Ağustos 2015)

 

Yorum yapın