“Ortak Roman” basılıyor!

Aralık 8, 2012

“Ortak Roman” basılıyor!

Postiga Yayınları, Edebiyat Haber yazarlarından Hasan Saraç‘ın -okurlarla birlikte- yazdığı “Ortak Roman”ı yayınlama kararı aldı.

Sitemiz yazarlarından Hasan Saraç’ın, Edebiyat Haber okurlarının her bölüme yönelik değerli yorumlarından aldığı güç ve ilhamla yazmakta olduğu romanın 12. ve son bölümü 20 Aralık 2012 günü yayınlanacak.  Böylece yazarımız ve okurlarımızdan oluşan heyecanlı ekibin “Ortak Roman”ı, bir mini-kurgu halinde tamamlanmış olacak.

Saraç’ın daha sonra kurgu ve içerik üzerinde yapacağı çalışmalarla gerçek bir roman çapına ve zenginliğine kavuşacak olan eser, 2013 yılının ilk yarısında da sanal ortamdan kitapçı raflarına uzanacak.

Ortak Roman”ı henüz başlangıç ve gelişme aşamasındayken ilginç bir proje ve ses getirecek bir yapıt olarak değerlendiren Postiga Yayınları, kitabı 2013 yılı yayın programına almış bulunuyor. Yayınevinin yayın yönetmeni Nurettin Hacıkurtiş, konuyla ilgili olarak, “Edebiyat Haber ve değerli yazar Hasan Saraç’ın birlikte oluşturdukları projede ‘Yayıncı’ olarak yer alacak olmaktan son derece mutluyuz,” dedi.

Ocak ayında Ankara ve İstanbul’da yapılacak toplantılarda, “Ortak Roman”a katkıda bulunan tüm yorumcular yazarımız Hasan Saraç ile buluşup dostça bir sohbet ortamında projeyi tartışma olanağı bulacaklar. Bu toplantıdan renkli notlar ve yorumcuların grup fotoğrafları da Edebiyat Haber sitesinde yayınlanacak.

edebiyathaber.net (8 Aralık 2012)

Yorum yapın