Müjdat Gezen’den yeni müzikal

Ağustos 23, 2019

Müjdat Gezen’den yeni müzikal

 Müjdat Gezen2019-2020 tiyatro sezonunda yepyeni bir müzikal olan Eğlence Dünyası’nı sahneye koyacak.

Usta tiyatrocunun yazıp yönettiği ve aynı zamanda rol aldığı Eğlence Dünyası müzikalinin başlıca rollerinde Cüneyt Arkın, Oya Başar, Ercan Bostancıoğlu, İlhan Daner, Kayhan Yıldızoğluve Behzat Uygur gibi isimler yer alacak. Seyircisiyle TİM Show Center’da buluşacak olan müzikal, 1453’ten 2019’a İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki eğlence hayatını belgelerle, müzikle ve mizahla sahneye taşıyacak.

Ekim ayında perdelerini açmaya hazırlanan Eğlence Dünyası’nda Levent Kırca ve Oya Başar’ın kızı Ayşe Kırca annesiyle birlikte; Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Polat Cüreklibatur ve Behzat Uygur’un oğlu Nejat Uygur da babalarıyla birlikte rol alacaklar.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Cem Cücenoğlu, Fehmi Dalsaldı, Şebnem Schaefer, Selen Seyven, Buket Dereoğlu, Nazlı Mengi, Fide Köksal ve Aşık Nesimi gibi ünlü isimler yer alacak.

Dekor tasarımına Barış Dinçel’in imza attığı, müzik direktörlüğünü Seçil Akın’ın üstlendiği müzikalin koreografisi Pınar Ataer, kostümleri ise Aygül Kostüm Evi tarafından hazırlanıyor. Dans grubu, mehter takımı ve diğer rollerle birlikte oyunda 118 kişilik bir kadro görev alacak.

edebiyathaber.net (23 Ağustos 2019)

Yorum yapın