İTEF 2013 – İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali 5.Yılında “Beş Şehir”de

Ekim 2, 2013

İTEF 2013 – İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali 5.Yılında “Beş Şehir”de

İTEF 2013 – İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali 30 Ekim-10 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Bursa, Erzurum ve Konya’da okurları en sevdikleri yazarlarla buluşturacak.

İTEF’in 2013 teması “Şehir ve Oyun” olacak. Festival, beşinci yılında da okuma ve söyleşiler, sektörel buluşmalar, çocuklarla etkinlikler ve Türk edebiyatının uluslararası edebiyat çevrelerine tanıtılmasını amaçlayan edebiyat söyleşilerine ev sahipliği yapacak.

İTEF 2013 – İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali bu yıl da 15 ülkeden 45’i aşkın yazarla edebiyatseverler için büyük bir edebiyat şöleni olacak.

İTEF 2013 – Şehir ve Oyun İstanbul’da, çeşitli yerli ve yabancı kurumların işbirliğinde tematik yazar söyleşileri, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Yazarlar Okullarda programına dahil olan yabancı yazarların okul etkinlikleri, Café Amsterdam programları, edebiyat-performans geceleri, özel bir masa oyunu turnuvası, Fabisad işbirliğinde gerçekleştirilen tematik etkinlikleri, Profesyonel Buluşmalar Fellowship Programı, Dergah Yayınları işbirliğinde Ahmet Hamdi Tanpınar Müze Kütüphanesi’nde Türk edebiyatı etkinlik serisi ve daha pek çok programla takipçilerine bu yıl da unutulmaz bir edebiyat deneyimi yaşatacak. Bütün etkinlikler Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde düzenlenecek.

edebiyathaber.net (2 Ekim 2013)

Yorum yapın