İşte 2 liraya şahane kitaplar satan bir site!

Haziran 17, 2014

İşte 2 liraya şahane kitaplar satan bir site!

edebiyathaberÜlkedeki genel koşulları göze aldığımızda kitapseverlerin 10-30 lira bandında kitap satın alabildiği düşünüldüğünde 2 liraya kitap edinmenin pek mümkün olamayacağını varsayabiliriz, ancak durum hiç de bildiğimiz gibi değil.

Online satış mağazası ucuzkitapal.comFarkı, fark etmek için farkında olmak gerek” sloganıyla  tam da bu bağlamda karşımıza çıkıyor. 2 TL’ye binlerce kitabı okuyuculara sunan ucuzkitapal 9 yıllık internet, 15 yıllık perakende kitap satıcılığı tecrübesine sahip.

Kuruluş amacı kitap sektöründe iyi ve farklı bir alternatif, farkındalık yaratmak olan ucuzkitapal.com kar marjını minimize ederek mümkün olduğunca uygun fiyata kitap satışı yapmakta. 5 bin çeşit kitap seçeneği ile satış yapmaya devam eden ucuzkitapal.com bu kitapların %100’ünü stoğunda tutuyor. Stok tutan bir mağaza olarak siparişlerin %100’ünde aynı gün kargo çıkışı imkanı sunuyor ve ayrıca 2 yıl içerisinde çeşit rakamını 20 bin kitaba çıkarmayı hedefliyor.

Peki ucuzkitapal.com bu kitapları bu kadar ucuza nasıl satabiliyor? 

Yayınevleri ile yaptığı özel anlaşmalar ile maaliyetleri minimize eden ucuzkitapal.com bunun yanında kendi kar marjını da en alt seviyede tutarak 1 TL, 2 TL, 3 TL 4 TL, 5 TL  ve üzeri fiyat aralığında on binlerce kaliteli kitabı kitapseverlerle buluşturmakta. Ders kitaplarından kültür kitap gurubuna birçok kategoride kitap satışı yapan ucuzkitapal.com adından da anlaşılacağı üzere en ucuz kitabı en hızlı şekilde kitapseverlere sunmakta kararlı.

edebiyathaber.net (17 Haziran 2014)

Yorum yapın