İlber Ortaylı’nın “İmparatorlukların Çöküşü” başlıklı konferansı 18 Ocak’ta

Ocak 12, 2017

İlber Ortaylı’nın “İmparatorlukların Çöküşü” başlıklı konferansı 18 Ocak’ta

1484130442_FMV_I____k_Okullar___K__lt__r_Konferans_____lber_Ortayl__Prof. Dr. İlber Ortaylı “İmparatorlukların Çöküşü” başlıklı konferansıyla 18 Ocak’ta FMV Işık Okullarında tarih severlerle buluşacak.

Feyziye Mektepleri Vakfı’nın 2014 yılından beri düzenlediği Kültür Konferansları dizisinin bu yılki ilk konuğu ünlü tarih profesörü İlber Ortaylı olacak. Prof. Dr. İlber Ortaylı, tarihte dünyanın farklı noktalarında hüküm sürmüş imparatorlukların çöküş hikayelerini ve dönemin ünlü hanedanlarını izleyicilerle paylaşacak.

İlber Ortaylı “İmparatorlukların Çöküşü” konulu konferansında katılımcıları tarih içinde bir yolculuğa çıkaracak, Habsburg, Romanov gibi dönemlerinin ünlü ailelerinin hayat hikayelerinden kesitleri de izleyicilere aktaracak. 18 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 18:00’de FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Muvaffak Benderli Salonu’nda gerçekleşecek konferans herkese açık ve ücretsiz olacak.

25.’si düzenlenen FMV Kültür Konferanslarına daha önce Prof. Doğan Özlem, Ersin Özince, Prof. Doğan Kuban, Doğan Hızlan, Esin Çelebi Bayru, Prof.Dr. Gündüz Gökçe, Özden İnönü Toker ve Orhan Bursalı gibi isimler de konuşmacı olarak katılmıştı.

edebiyathaber.net (12 Ocak 2017)

Yorum yapın