“Hikâyelerini Keşfet” atölyesi başlıyor

Temmuz 12, 2018

“Hikâyelerini Keşfet” atölyesi başlıyor

Yazı Çizi Çeki Atölyesi, Beril Erbil liderliğinde “Hikâyelerini Keşfet” atölyesini 12-19-26 Temmuz’da İstanbul’da gerçekleştiriyor.

Tanıtım bülteninden

“Hikâyelerini Keşfet” üç bölümden oluşan, dünyayla kurduğumuz bağı fark etmenizi sağlayan, hikâyelerimizi ortaya çıkaran ve farklı bakış biçimlerini deneyimleten bir potansiyeli ortaya çıkarma atölyesidir.

Yazmaya hazırlayıcı bu atölye ile yazma kaygısını, korkusunu ve yazmaya başlama konusundaki sıkıntıları yenebilir, yazının iyileştirici gücünden faydalanabilirsiniz.

Bu atölye, anlatım, uygulamalar ve yazı alıştırmaları üzerinden ilerler. Üç modül olarak tasarlanmıştır.

  • Fark Ediş
  • Anlatış
  • Yaratıcı Bakış

Bu çalışmada bol bol yazacağız. Yazarken kendi iç dünyamızı keşfedeceğiz. Neden yazdığımızı ve yazının iyileştirici gücünü anlayacağız. Yaşadıklarımız ve gördüklerimiz hakkında daha önce düşünmediklerimizin farkına varacağız. Yazmamıza engel oluşturan durumları keşfedeceğiz; bu engelleri aşmanın yollarını bulacağız. Yazarak kendimizi ifade etme becerimizi geliştireceğiz. Konu bulmadaki sıkıntıları gidereceğiz. Yazabildiğimizi göreceğiz, yazma becerimizi daha ileriye taşımak istersek yaratıcı yazarlık ve öykü atölyeleri öncesinde üzerinde oynayabileceğimiz birçok malzeme biriktireceğiz.

Detaylı bilgi ve kayıt için: 0232 421 61 66

Tarih:

  1. Modül: Fark Ediş 12 Temmuz 2018 Perşembe – 10.00-18.00
  2. Modül: Anlatış 19 Temmuz 2018 Perşembe – 10.00-18.00
  3. Modül: Yaratıcı Bakış 26 Temmuz 2018 Perşembe – 10.00-18.00

Yer:

Özgür Hayaller Platformu

Bağdat Caddesi No:101 Feneryolu – İstanbul

Beril Erbil

1982 yılında İzmir’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2012 yılına kadar perakende sektöründe çalıştı. Kurumsal hayata veda etmesinin ardından 2013’te Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nde Sosyal Bilimlerde İnsan Çalışmaları üzerine yüksek lisansa başladı. Bitirme projesini Franz Kafka’nın Dönüşüm Adlı Eserinde Yabancılaşma üzerine yaptı.

2015 yılında Yazı Çizi Çeki Atölyesi’ni hayata geçiren Beril Erbil, edebiyat atölyeleri düzenliyor, bibliyoterapi yöntemlerini kullandığı okuma gruplarına liderlik ediyor, kurumsal eğitimler veriyor; editörlük, edebiyat ve öykü çalışmalarına devam ederken çeşitli dergi ve gazeteler için yazılar yazıp söyleşiler yapıyor.

edebiyathaber.net (12 Temmuz 2018)

Yorum yapın