“Dinlen”: Daha az çalış, daha çok iş yap!

Ocak 31, 2018

“Dinlen”: Daha az çalış, daha çok iş yap!

Alex Soojung ve Kim Pang’ın Dinlen adlı kitabı, Selda Terek Bilecen çevirisiyle Destek Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Size daha başarılı olmak için daha çok çalışmanız gerektiğini öğütleyen kitapları unutun! Bu kitapta daha çok dinlenerek başarılı olmanın yollarını bulacaksınız. Alex Soojung ve Kim Pang tarafından yazılan, Selda Terek Bilecen tarafından Türkçe’ye çevrilen Dinlen kitabı iş hayatı ve dinlenmekle ilgili bir kitap. Dinlen’i okuduktan sonra dinlenmenin, yaratıcı kariyerde ve insanların üretkenliğinde ne kadar önemli bir rol oynadığını göreceksiniz.

Arka kapaktan:

Hayata ara verin ve DİNLEN’i okuyun:

Daha akıllıca kararlar verecek, daha iyi ilişkilere sahip olacak

ve hem daha mutlu hem de daha yaratıcı olacaksınız…

İşkoliklik çağımızın en büyük sorunlarından biri haline geldi. Dinlenmek aslında çalışmaktan çok daha önemliyken, asla hak ettiği değeri ona vermiyoruz. Hatta çalışan birinin yanında dinlenmek sanki işten kaytarıyormuş, boşa zaman geçiriyormuş hissini veriyor hepimize. Silikon Vadisi fütüristleri Alex Soojung-Kim Pang, çalışma, dinlenme, uyku ve tatil arasındaki çok önemli ilişkiyi hatırlatıyor bu çalışmalarıyla. Titiz, bilimsel, analitik araştırmalarıyla Darwin’den Stephen King’e yazarların, ressamların, düşünürlerin ve devlet adamlarının dinlenerek yaratıcılıklarını ve performanslarını nasıl artırdıklarını yalın bir dille anlatan DİNLEN, Pang’in dediği gibi “bilinçli dinlenmenin” üretkenliğin asıl anahtarı olduğunu ve bize daha fazla enerji, daha keskin fikirler ve daha iyi bir hayat vereceğini gösteren, hayatımızın geri kalanının önemini yeniden keşfetmemiz için bir yol haritası sunan ve gerçekten daha fazla iş yapmak istiyorsak gerektiğince rahatlamamızı söyleyen inandırıcı bir argüman sunuyor…

“DİNLEN çok değerli bir kitap. Eğer çalışmak bizim ulusal dinimiz ise Pang de parçalanmış benliklerimizi yeniden bütünleştiren bir filozoftur.”

Arianna Huffington, New York Times

edebiyathaber.net (31 Ocak 2018)

Yorum yapın