Çocuklar İçin Yaratıcı Yazarlık Atölyesi 15 Şubat’ta başlıyor

Şubat 2, 2015

Çocuklar İçin Yaratıcı Yazarlık Atölyesi 15 Şubat’ta başlıyor

cocukatolyeYazar Özlem Özyurt tarafından gerçekleştirilen “Çocuklar İçin Yaratıcı Yazarlık Atölyesi” 15 Şubat’ta başlıyor.

Bir karakter, bir macera, sıradışı ya da oldukça sıradan bir öykü yaratmak için izlenebilecek yolların hep birlikte keşfedildiği bir atölye çalışması.

9-12 yaş grubuna yönelik dört hafta boyunca ikişer saat yapılacak atölyeler sonunda ortaya çıkan hikâye ve çizimlerse editöryel süreçten ve tasarım aşamasından geçerek bir araya getirilip “Ortak Hikâye Kitabı”na dönüşüyor.

Yer: Ajans CREATÖLYE – Cihangir/İstanbul

Katılımcı Sayısı: 15 kişi

Tarih: Cumartesi ve Pazar grupları (4 hafta – 2’şer saat)

Atölye Ücreti: 300 TL / Ortak Hikâye Kitabı Ücreti: 150 TL

Özlem Özyurt, 1980 Ankara’da dünyaya geldi. Milliyet Sanat Dergisi’nde çeviri ve derleme haberleri; Varlık Dergisi ve www.altzine.net internet sitesinde öyküleri yayımlandı. Mario Levi, Murat Gülsoy, Semih Gümüş ve Sema Kaygusuz’un yaratıcı yazarlık atölyelerine katıldı. “80’lerde Çocuk Olmak”, “90’lar Kitabı”, “Bozcaada Öyküleri”, “Cunda Öyküleri” ve “Aşk Öyküleri” adlı derlemelerde öyküleri yer aldı. Yazarın “Bir Şehir Varmış, Bir Şehir Yokmuş” adlı bir öykü kitabı ve İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkmış “Ekmek Arası Çikolata” adlı bir çocuk romanı bulunuyor. Şu anda İstanbul’da bankacılık yaparak hayatını sürdüren yazar; öykü yazmaya, çocuk gözünden dünyayı keşfetmeye ve küçük okurlarıyla yazı atölyelerinde bir araya gelmeye devam ediyor.

Bilgi: 

www.ozlemozyurt.com

e: [email protected]

t: 05301041599

edebiyathaber.net (2 Şubat 2015)

Yorum yapın