Can Yayınları ve D&R’dan kampanya: Yeni bir kütüphaneye ihtiyacınız olacak!

Temmuz 3, 2012

Can Yayınları ve D&R’dan kampanya: Yeni bir kütüphaneye ihtiyacınız olacak!

Otuz yılı aşkın bir süredir Türkiye’yi edebiyatla buluşturan Can Yayınları, okurlarına benzersiz bir teşekkür daha sunuyor!

Can Yayınları’nın D&R mağazalarına özel hazırlanan kampanyasında 380 farklı eseri 5 TL’ye almak mümkün olacak. Paulo Coelho’dan Marc Levy’ye, Lawrence Durrell’den Susanna Tamaro’ya kadar pek çok büyük ismin yapıtlarını, en uygun fiyatla okura sunan kampanya, Can Yayınları’nın okuma alışkanlığını destekleme faaliyetlerinden biri… Türk ve dünya edebiyatının en seçkin örneklerini yıllardır ülkemize kazandıran Can Yayınları, 2011 yazında başladığı bu projeyle 250.000 okura ulaşmıştı.

Türkiye genelinde sayısız D&R mağazasına yayılan ve Türk yayıncılık camiasında fark yaratan kampanyayı Can Yayınları Satış Pazarlama Müdürü Ali Granit şu sözlerle özetliyor: “Ülkemizde kitap okuma alışkanlığının artışına destek vermek, sadece uygun fiyata kitap satmakla bağdaştırılmamalı. Bizim için önemli olan, kaliteli çeviri ve türünün en iyi örneği eserleri ulaşılabilir bir fiyatla okura sunabilmektir. D&R ile yaptığımız işbirliği, geçen yıl bu vizyonun ne kadar doğru olduğunu kanıtlamıştı. Bu yıl da tatil aylarını edebiyat şölenine çevirmeye devam ediyoruz.”

edebiyathaber.net (3 Temmuz 2012)

Yorum yapın