Bodrum Kitap Fuarı yaklaşıyor

Haziran 24, 2015

Bodrum Kitap Fuarı yaklaşıyor

Bookcity+LOGO+125-30 Ağustos tarihleri arasında çok sayıda yayınevi ve yazar, Bodrum’un sakinleri ve ziyaretçileri ile BookCity Bodrum Kitap Fuarı’nda bir araya geliyor.

Tarihi ve doğal zenginlikleri, çeşitlilik arz eden kültür ve sanat etkinlikleri, farklılıkların uyum içinde var olabildiği sosyal dokusu ile Bodrum, hem sakinleri hem de ziyaretçileri için eşine az rastlanır bir yaşamı mümkün kılıyor. 25-30 Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi’nde, düzenlenecek olan BookCity Bodrum Kitap Fuarı, bu çok yönlü yaşamın ayrılmaz bir parçası olmayı amaçlıyor.

BookCity Bodrum Kitap Fuarı, zengin yayın katalogları ve saygın yazar kadrolarıyla okurlarla buluşmaya hazırlanan çok sayıda yayınevinin haricinde, ekslibris sergisinden yetişkin-çocuk okuma etkinliklerine, imza günlerinden yazarlarla söyleşilere, kitap yapım atölyesinden edebiyat klasiklerinin film uyarlamalarının gösterimine değin oldukça zengin bir programla Bodrumlu okurları ve Bodrum’u ziyaret eden kitapseverleri karşılamaya hazırlanıyor.

Bu yıl “Mavi Anadolu” temasıyla kitapseverleri ağırlamaya hazırlanan BookCity Bodrum Kitap Fuarı, 1950’lilerin Bodrum’unda yeşeren bu edebiyat akımını fuar ziyaretçileriyle buluşturuyor.

 edebiyathaber.net (24 Haziran 2015)

Yorum yapın