Avrupa Diller Günü kutlaması 28 Ekim’de

Eylül 20, 2017

Avrupa Diller Günü kutlaması 28 Ekim’de

12 Avrupa ülkesini temsil eden kültür enstitüleri ve konsolosluklar, 32. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı kapsamında, 28 Ekim günü, İstanbul Kongre Merkezi’nde katılımcılarla bir araya gelerek Avrupa Diller Günü’nü kutlayacaklar.

Eğlenceli dil etkinlikleri ve oyunları (Speak-Dating, Babil Kulesi, Ortak Sözcükler ve diğerleri…), heyecanlı yarışmalar (Avrupa Hazine Avı, European Language Quiz), sürpriz hediyeler ve cazip ödüller (örn. bir çok Avrupa dilinde dil kursu ödülü) katılımcıları bekliyor. Tüm bunların yanı sıra etkinlik süresince 12 Avrupa ülkesi standında ülkelerin, dillerin ve kültürlerin hakkında bilmek istediğiniz pek çok şeyi keşfedip öğrenebilirsiniz.

IEFT sponsorluğunda, EUNIC Türkiye himayesinde ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu katkılarıyla düzenlenen etkinliğin bu yılki katılımcı kurumları arasında Avusturya Kültür Ofisi İstanbul, Bulgaristan Cumhuriyeti Başkonsolosluğu İstanbul, Cervantes Enstitüsü, Goethe-Institut, Hollanda Eğitim Ofisi, Institut Francais, İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi, İsviçre Başkonsolosluğu İstanbul, İtalyan Kültür Merkezi, Macar Kültür Merkezi, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Sismanoglio Megaro yer alıyor.

Etkinlik Yeri:

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı

İstanbul Kongre Merkezi: Taşkışla Caddesi Harbiye 34367 İSTANBUL

Tarih: 28 Ekim 2017, Cumartesi, saat 12.00-18.00 arası

Giriş ücretsiz, başvuruya gerek yok.

edebiyathaber.net (20 Ekim 2017)

Yorum yapın