Zülfü Livaneli özel gösterisi 28 Kasım’da

Eylül 26, 2018

Zülfü Livaneli özel gösterisi 28 Kasım’da

Bir süredir İFSAK bünyesinde yazarların fotoğraflarını çekip, daha sonra yazarlarla çekmiş olduğu fotoğraflarla sanat ve edebiyat üzerine  söyleşiler yapan usta fotoğrafçı Lütfi Özgünaydın, bu kez ünlü müzisyen ve yazar Zülfü Livaneli’yle 28 Kasım’da Yapı Kredi Kültür Sanat Binası’nda saat 19.00’da gerçekleştirecek. 

Lütfi Özgünaydın, söyleşi için Zülfü Livaneli’yle hem Bodrum’da hem de İstanbul’da bir araya gelip, çekimler yaptı.  Usta fotoğrafçı, Livaneli için şu değerlendirmeyi yapıyor: “O hep bizim yüreğimize seslendi. Yıllarca bestelerini dinledik, kitaplarını okuduk, duygulandık. Kendisiyle yaptığımız çekimler harika geçti; çektiğim fotoğrafları Zülfü bey, çok beğendi, çok mutlu oldu. 28 Kasım günü Yapı Kredi Kültür Sanat Binası’nda önce onun fotoğraflarını yine onun müziği eşliğinde göstereceğim. Sonra da kendisinin kitaplarıyla ilgili sorular soracağım”.

Lütfi Özgünaydın’ın yazarlar projesinin önümüzdeki ay ki konuğu Müge İplikçi olacak. Özgünaydın, Ocak ayında ise Füruzan ile bir araya gelecek.

edebiyathaber.net (26 Kasım 2018)

Yorum yapın