“Zor İnsanlarla İletişim Kurma Sanatı” yayımlandı

Eylül 19, 2019

“Zor İnsanlarla İletişim Kurma Sanatı” yayımlandı

Erkan Sarıyıldız’ın “Zor İnsanlarla İletişim Kurma Sanatı” adlı kitabı Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Geleceğini Değiştirme Kılavuzu adlı kitabıyla binlerce okuruna yaşamında yeni bir yol çizmesinde destek olan Erkan Sarıyıldız’ın yeni kitabı Zor İnsanlarla İletişim Kurma Sanatı Destek Yayınları’ndan çıktı.

Bir “tık”la her şeye erişebildiğimiz bu çağda birbirimizden giderek uzaklaşıyor muyuz? İletişim kurmak adına yepyeni yollar bulan insanlık en temel iletişim yolunu giderek kayıp mı ediyor? Doğru sözleri kullanarak ilişkilerimizde neleri değiştirebiliriz? Dr. Erkan Sarıyıldız’ın yeni kitabı Zor İnsanlarla İletişim Kurma Sanatı‘nda tüm kapıları açabilecek anahtara sahip olmanın yollarını bulacaksınız.

Arka Kapak Yazısı:

Sözlü iletişim bir sanattır. Dolayısıyla her konuşanın da bir sanatçı titizliğine ve özenine sahip olması gerekmez mi?

İş hayatından sosyal ilişkilere, arkadaşlıklardan evliliklere kadar oldukça geniş bir alanda yaşanan çatışmaların çoğunlukla iletişimsizlikten kaynaklandığını düşünürsek, iletişim becerisinin özellikle günümüzde ne kadar değerli ve gerekli olduğuna hak veririz.

Bakınız ortalık karmakarışık… Yaşamlar anlamsız yere sorunlarla dolu… Her ilişki krizlere gebe… İnsanlar birbirlerini görmüyorlar, görseler bile dinlemiyorlar, dinleseler de anlamıyorlar.

Güya iletişim çağındayız. Yüksek teknoloji ürünü araçlar da her an elimizin altında. Fazlasıyla “iletişim” konuşulan bir çağda bunca iletişimsizliğin yaşanıyor olması da ayrı bir ironi sayılmaz mı?

Teknolojiye ve sosyalleşmeye rağmen hâlâ iletişemiyor olmak düşündürücü değil mi?

Şu iletişim çılgınlığının ortasında giderek daha da yalnızlaşmamızın bir sebebi olmalı. Görünürde kalabalık, gerçekte yalnız yaşamların içindeyiz. Sanki kapılar bir bir kapanıyor yüzümüze. Oysa her insan, dilediği kapıyı açabilecek bir anahtara sahip olmalı.

Doğru kullanılmış sözlere…

Peki, sözleri doğru kullanmak nedir, her söz neden her zaman aynı etkiyi yaratmaz, iletişimin sihirli noktaları nelerdir?

Bütün bu soruların cevabı Dr. Erkan Sarıyıldız’ın kaleme aldığı ZOR İNSANLARLA İLETİŞİM KURMA SANATI adlı bu kitabın içinde.

ZOR İNSANLARLA İLETİŞİM KURMA SANATI, doğru iletişimi temel alan, dinlemek, konuşmak ve etkilemek üzerine incelikle inşa edilmiş bir söz sanatı rehberi…

Yazar Hakkında:

1970 yılında Adana’da doğan yazar uzun eğitimler sonucu İç Hastalıkları Uzmanı bir doktor olduktan sonra hayatı sorgulamak ve kendini tanımak üzere yaşadığı süreçler sonucunda hayata farklı bir bakış açısı ile bakmanın, hayatın daha önce bilmediği muhteşem bir yüzünü görmesine imkân sağladığına tanıklık etti. Kazandığı deneyimleri ve bu hikâyeyi milyonlara ulaştırmak için önce blog yazarlığıyla başlayan ardından da 10 adet kitaba ulaşan bir serüvene atıldı. Kitapları: Kendime Doğuşumun Güncesi, Simurg’un Gözyaşları, Geçit, Kırkıncı Tohum, Ayak İzlerim, Tüy Gibi Hafif, Anormal Kitap, Sessiz Tango, Karanlıkta Bolero, Geleceğini Değiştirme Kılavuzu.

Yaşadığı deneyimleri ve ulaştığı sentezi kişilere aktarmak amacıyla “Kendine Doğuş Atölyesi”ni kuran yazar, şu anda hâlâ doktorluk mesleğini sürdürürken bunun yanında:

“Bireysel Farkındalık Seansları”

“SCIO Kuantum Biofeedback Yöntemi ile Bütünsel Sağlık Çalışmaları”

“Theta Healing ile İdeal Kilo İdeal Yaşam”

“Kuantum Düşünce Tekniği”

“Sağlığa Holistik Bakış” gibi eğitimleri vermekte.

Yazarın şu anda “Simurg Metodu – Yaşamda Ustalaşma Programı” adlı bir eğitim seti mevcuttur.

Yazarın Yayınevimizden Çıkan Diğer Kitapları:

Ayak İzlerim

Tüy Gibi Hafif

Anormal Kitap

Karanlıkta Bolero

Sessiz Tango

Geleceğini Değiştirme Kılavuzu

edebiyathaber.net (19 Eylül 2019)

Yorum yapın