Zıpır Öyküler devam ediyor

Ekim 22, 2019

Zıpır Öyküler devam ediyor

Birsen Ekim Özen’in yazdığı Zıpır Öyküler serisinin üçüncü kitabı Spor Bizim İşimiz, 6-8 yaş grubu için Esra Oğunday Bakır’ın resimleriyle Doğan Egmont tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Merhaba, yine ben! Memo! Potaların efendisi olma yolunda dev adımlar atmaya devam ediyorum. Yoksa “zıplayan” adımlar mı demeliydim! Hayallerimi her zaman basketbol süslüyor ama yeni sporları da merak etmeye başladım; mesela engelli koşu, sırıkla atlama, ata binme, hatta yoga! Arkadaşlarım Doğa ve Atılay da bana katılınca ortalığı kasıp kavuruyoruz çünkü biz harika bir takımız!

Birsen Ekim Özen’in Doğan Egmont’tan yayınlanan Zıpır Öyküler serisi üçüncü kitabı ile devam ediyor. Uç Uç Uğur Böceğim ve Kim Korkar Ödevden kitapları ile başlayan macera bu sefer Spor Bizim İşimiz diyor. Memo ve arkadaşları bu kez de okul tatilini fırsat bilip keşfettikleri spor dünyasında vücudun sağlıklı olmasından beslenmenin hayatımızdaki önemine dek pek çok şeyi birlikte keşfederek eğlenmekten de geri kalmıyor. Esra Oğunday Bakır’ın çizimleri ile zenginleşen kitap herkese sporu sevdirecek cinsten.

edebiyathaber.net (22 Ekim 2019)

Yorum yapın