Zamanın Altın Oranı’nı keşfet

Eylül 3, 2019

Zamanın Altın Oranı’nı keşfet

Gülenbilge Ersan’ın Zamanın Altın Oranı adlı romanı, 9 ve üzeri yaş grubu için Doğan Egmont etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Yeterli zamanınız olmadığını söylemeyin. Çünkü size de Helen Keller, Patör, Michalengelo, Rahibe Teresa, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson ve Albert Einstein’a verilenlerle eşit sayıda saat bahşedilmiştir.”

H. Jackson Brown, Jr

Kıvırcık’ın önemli bir sorunu var! O kadar çok ödevi var ki hepsini bitirecek yeterli zamanı asla bulamıyor. Ancak huysuz ama sevimli Balkuş ile Zaman Faresi ona yardımcı olabilmek için hazır.

Gülenbilge Ersan’ın Doğan Egmont’tan yayınlanan Zamanın Altın Oranı kitabı, zamanı nasıl doğru kullanırız sorusuna cevap ararken eğlenceyi de elden bırakmıyor. Balkuş ve Zaman Faresi Kıvırcık’a daralan zamanı nasıl uzatacağını, nasıl kullanacağını ve iyi bir planlamayla istediği her şeyi yapabilmenin yollarını öğretiyor.

Eğer zamanının hiçbir şeye yetmediğinden şikâyet edenlerdenseniz ya da ödevlerden ve ders çalışmaktan oyun oynamaya vakit kalmıyorsa Kıvırcık, Balkuş ve Zaman Faresi’ne katılın. Çünkü zaman sandığınızdan çok daha uzun olabilir. Zamanı her şeyi yapmaya nasıl? Bu eğlenceli maceraya katılıp her şeyi yapma yeteneğini kazanmaya var mısınız?

edebiyathaber.net (3 Eylül 2019)

Yorum yapın