Yepyeni bir sanata giriş serisinin ilk kitapları yayımlandı

Eylül 11, 2018

Yepyeni bir sanata giriş serisinin ilk kitapları yayımlandı

Susie Hodge imzalı Sanatın Kısa Öyküsü ve Ian Haydn Smith imzalı Fotoğrafın Kısa Öyküsü, Deniz Öztok çevirisiyle hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Özenle derlenmiş bilgiler, olağanüstü görseller, faydalı eser analizleri, sanatın belli başlı dallarında kullanılan temalar, teknikler. Önemli türlere, akımlara, eserlere, temalara ve tekniklere yönelik cep kılavuzları… Bu benzersiz sanata giriş serisinden ilk olarak Sanatın Kısa Öyküsü ve Fotoğrafın Kısa Öyküsü kitapları, hep kitap aracılığıyla sanat tutkunlarına ulaşıyor. 14 Eylül’de raflarda!

SANATIN KISA ÖYKÜSÜ

Sanat tarihindeki önemli akımlar, eserler, temalar ve teknikler. Sanat neden, nasıl ve ne zaman değişti? Kim öncülük etti? Sanata yön veren eserler nerede ve nasıl üretildi, hangi temalar baskındı?

Susie Hodge, Sanatın Kısa Öyküsü: Ana Akımlara, Eserlere, Temalara ve Tekniklere Yönelik Cep Kılavuzu isimli kitabında, sanat tarihindeki önemli kavramları açıklıyor, birbirleriyle ilişkilerini inceliyor, elli önemli sanat eserinin analizini sunuyor, hangi tema ve tekniklerin kullanıldığını irdeliyor. Verdiği kısa ve faydalı bilgiler sayesinde sanat tarihinin karmaşık görünen labirentlerinde ilerlemeniz için elinize bir fener tutuşturuyor.

Sanatsal jargonun önündeki engelleri de kaldıran bu kitap sayesinde büyülü sanat dünyasından hiç ayrılmak istemeyeceksiniz!

FOTOĞRAFIN KISA ÖYKÜSÜ

Fotoğrafa yeni merak saldıysanız ve hakkındaki her şeyi bir çırpıda öğrenmek istiyorsanız ya da fotoğraf çekmekle ilgilenmeseniz bile yine de o büyülü aletin yarattıklarına dair bir şeyler öğrenmek istiyorsanız Fotoğrafın Kısa Öyküsü: Önemli Janrlara, Eserlere, Temalara ve Tekniklere Yönelik Cep Kılavuzu tam aradığınız rehber!

Ünlü film eleştirmeni Ian Haydn Smith bu defa keskin gözlerini fotoğraflara çeviriyor ve janrlardan, eserlere, temalardan tekniklere fotoğraf sanatının derinliklerine dalmak için ihtiyacınız olan bütün bilgileri önünüze koyuyor. Üstelik birbirinden güzel fotoğraflarla bezeli, olağanüstü tasarımı sayesinde rahatlıkla okuyabileceğiniz bir kitapla yapıyor bunu. Sizi kendi adımlarınızla, kendi hızınızı belirleyerek ilerleyebileceğiniz kısa bir fotoğraf turuna çıkarıyor.

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (11 Eylül 2018)

Yorum yapın