Yepyeni bir kişisel beceri geliştirme modeli: “T-İnsan”

Şubat 26, 2019

Yepyeni bir kişisel beceri geliştirme modeli: “T-İnsan”

Ufuk Tarhan’ın T-İnsan adlı ödüllü kitabı Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Daha İyi Bir Gelecek Yaratmak, Başarılı, Kazançlı ve Mutlu Olmak İçin
Devrim Niteliğinde İpuçları, Yepyeni Bir Kişisel Beceri Geliştirme Modeli!

Fütürist, ekonomist, yazar Ufuk Tarhan’ın yazdığı Yılın En İnovatif İş Kitabı Ödülü sahibi T-İnsan Destek Yayınları’ndan çıktı. T-İnsan sadece anlatılan yeni insan modeli ve kazandırdığı gerçekçi bakış açısıyla değil içerisinde yer alan QR kodları ile artırılmış okuma deneyimini tanıtması, ciddi konuları hikaye gibi akıcı anlatması, yepyeni kavramlarla tanıştırması ve bilinen kavramlara yeni anlamlar yüklemesiyle de dikkat çekiyor.

Geleceğin başarılı insan modelini tanımak, anlamak ve bu modeli kendi yaşamına uygulamak isteyen herkes için T-İnsan bir başucu kitabı olacak.

Arka kapaktan:

GELECEK KAYGISINA TAKILIP KALMAYIN! GELECEĞİNİZİ KENDİNİZ TASARLAYIN!…

Türkiye’nin İlk Kadın Fütüristi, Dünyanın En Etkili 100 Kadın Fütüristi Arasındaki Tek Türk, Gelecek Tasarımcısı ve İş Antrenörü UFUK TARHAN diyor ki:

Yarının işini yarına bırakmayın!

Geleceğinizi kendi haline bırakamazsınız!

“Gelecekteki Siz’i” başkası değil, kendiniz şekillendirmelisiniz!

Ve bunu yapmak zorundasınız! Kesinlikle yapabilirsiniz!

Başarılı, mutlu olmak istiyorsanız başka seçeneğiniz de yok zaten!

“İyi de nasıl yapacağız?” diyenlere yanıt: Geleceğin başarılı insan modeli T-İNSAN’a dönüşerek…

T-İnsan olarak…

Bu kitap ve T-İnsan Modeli size geleceğinizi yeniden anlamlandırıp, gelecek kaygısı ile başa çıkıp, gelecekteki sizi tasarlamanız ve gerçekleştirmeniz için yeni çıkışlar, çareler, ipuçları ve çok somut, uygulanabilir inovatif bir gelişim, değişim, dönüşüm modeli sunuyor.

Pek çok kişinin, kurumun uyguladığı ve çok başarılı sonuçlar aldığı; Ufuk Tarhan’ın yüksek lisans tezi ile akademik literatüre de giren T-İnsan Modeli’ni mutlaka öğrenin, uygulayın! Versiyonunuzu güncelleyin, yükseltin ve  gelecekle senkronize olun!

“Daha zeki ya da güçlü olanlar değil, değişime en fazla ayak uyduranlar ayakta kalır.”

Charles Darwin

Yazar hakkında:

Fütürist, Ekonomist, Yazar Ufuk Tarhan, ODTÜ Ekonomi Mezunudur. 1982-2005 arasında çoğunluğu teknoloji olmak üzere çeşitli sektörlerde üst düzey yöneticilik yapmıştır. 2006 da

M-GEN Gelecek Planlama Merkezi’ni, 2011’de M-GEN Yazılım ve Dijital İletişim Hizmetleri Ltd.’yi kurmuştur. 2002 Yılı-Dünya Gazetesi-Bilişim Sektörünün En Başarılı İş Kadını Ödülünün sahibi olan Tarhan; 2009-2012 yıllarında Fütüristler Derneği Başkanlığı yapmıştır. 1 Mart Gelecek Günü’nün yaratıcısı ve küratörüdür. Halen Türkiye’nin ilk ve tek fütürist kadın konuşmacısıdır. Gelecekçi, sürdürülebilir iş modelleri, dijital iş stratejileri tasarlar ve uygular, İş Avatarlığı yapar. Blogger, iş dünyasına odaklı çeşitli dergi ve online mecralarda köşe yazarlığı yapmaktadır. Dünyanın En Etkileyici Fütüristleri arasında, “All Futurists” Google aramasında ilk sıralarda ve Dünyanın en iyi 100 Kadın Fütüristi listesinde (tek Türk olarak) yer alan Tarhan, defalarca “Social Influencer” ve Twitter’da mutlaka takip edilmesi gerekenler listelerinde gösterilmiştir. ODTÜ’de ve çeşitli Üniversitelerde Gelecek dersleri veren Fütürist Ufuk Tarhan, Bahçeşehir Üniversitesi’nde “İnovasyon ve Girişimcilik” alanında tez konusu da kitabıyla aynı adı taşıyan “T-İnsan” yüksek lisansını başarıyla tamamlamıştır.  World Future Society, Association of Professional Futurists gibi çeşitli sivil toplum derneklerinde aktif görevler üstlenmiş, Kagider Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Fütürist Dr. Verne Wheelwright’ın “O  Senin Geleceğin – It’s your Future kitabının önsözünü yazmış, Türkçeye tercümesine katkı vermiştir.  Lise çağındaki gençlere gelecek planlamasını anlatan “Düşlediğin Gelecek” ve herkes için geleceğin başarılı insan modelini anlatan, En Başarılı İnovatif İş Kitabı Ödülü Kazanan (2017) “T-İnsan” kitaplarının yazarıdır.

edebiyathaber.net (26 Şubat 2019)

Yorum yapın