Yepyeni bi kitap kafası: dinlebi

Temmuz 30, 2020

Yepyeni bi kitap kafası: dinlebi

Yerli bir girişim olarak kurulan Dinlebi yayın hayatına başlıyor. Kitap dinleme deneyimini değiştirme hedefiyle yola çıkan ‘dinlebi’ dünya standartlarında ses kalitesi ve getirdiği yenilikçi fikirleriyle kitabı sadece okumayı değil dinlemeyi de tercih eden okurlar için yepyeni bir platform olma iddiasında.

Tanıtım bülteninden:

Sıkışmış trafikte, yığılan ütüde, metroda, ofiste kahve molasında, yolda yürürken yani gündelik hayatın rutini içinde edebiyatın tüm türlerinden, sosyal bilimlere kadar güncel ve klasik yüzlerce kitaplık bir kütüphaneyi kulaklarınıza kadar getiren ‘dinlebi’ bireysel üyeliğin dışında grup üyeliği özelliği ile de öne çıkarak tüm aile fertlerine hitap eden bir dinleme deneyimi sunuyor.

Bas- Paylaş: Bu senin de hikâyen

Sevdiklerinize sesli kitap hediye etme seçeneğini de içeren ‘dinlebi’, kendi sesinizle not ekleme özelliğiyle bu anı da benzersiz hale getiriyor. Bas-Paylaş özelliği ile kitabını dinlerken tıpkı Instagram’da hikâye kaydeder gibi basılı tutarak 15 saniyelik kısmı doğrudan Instagram veya Facebook hikâyelerinizde paylaşabilirsiniz.

Özgün Ses Kalitesi!

Yüksek ses kalitesi ve sürekli büyüyen ‘dinlebi’ kütüphanemiz için uzman seslendirmenler ile çalışarak yaptığımız kayıt kalitemize çok güveniyoruz. Seslendirmelerin doğal duyulması, üzerinde çok oynanmış ve parlatılmış mekanik sesler olmaması için özel gayret gösteriyoruz.

Dinlebi Orijinal

Ünlü yazar ve seslendirme sanatçılarının Dinlebi Orijinal için bir araya geldiği içerikler de platformda sürekli güncellenerek farklı seriler olarak dinleyici ile buluşuyor.

Dinlebi’de İlk 14 gün ücretsiz!

Uygulamayı hemen indirerek, ücretsiz üye olabilir kütüphanemizden istediğiniz kitapları 14 gün sınırsız dinleyebilirsiniz. Türkiye’nin en büyük ve seçkin yayınevlerinin kitaplarını da içeren zengin kütüphanemizi, kayıt kalitemizi ve uygulama özelliklerimizi inceleyebilir, tüm içerikler ve özellikleri keşfedebilirsiniz.

Dinlebi’yi buralardan takip edebilirsiniz:

Facebook’da beğen: https://fb.me/dinlebikitap

Instagram’da takip et: https://www.instagram.com/dinlebi.official

Twitter’da takip et: https://twitter.com/Dinlebikitap

Linkedin’de beğen: https://www.linkedin.com/company/dinlebikitap

www.dinlebi.com.tr

edebiyathaber.net (30 Temmuz 2020)

Yorum yapın