Yeni nesil çocukların “Uykudan Öncesi”: Yodiviki

Ocak 9, 2015

Yeni nesil çocukların “Uykudan Öncesi”: Yodiviki

Ersel+Serdarli-1Türkiye’nin ilk sesli içerik platformu Yodivikiçocuklara dünya masallarından oluşan bir koleksiyon hazırladı. Reklam ve müzik dünyasının tanınan ismi Ersel Serdarlı da oğluna yazdığı ve seslendirdiği masallarla Yodiviki’de.

Lewis Carroll takma adını kullanan Charles Lutwidge Dodgson tarafından 1865 yılında yazılan kurgu roman Alice Harikalar Ülkesi’nden Bremen Mızıkacıları’na, Çizmeli Kedi’den Pamuk Prenses ve  Parmak Çocuk’a  kadar pek çok dünya masalı  Yodiviki üzerinden dinlenebiliyor. Yeni nesil anneler çocuklarına masal okumayı Yodiviki ile keyifli hale getirirken birlikte hayal kurmanın da keyfini yaşıyor.

1 TL’den başlayan fiyatlara yapıt sahibi olmak mümkün

Yodiviki, gitmeye vakit bulamadığınız kişisel gelişim seminerini arabada dinlemenize, hafta sonu müzeye gittiğinizde o müzeye özel hazırlanmış sesli rehberi yüklemenize, takip ettiğiniz köşe yazarlarını işe giderken yazarın sesinden dinlemenize, fakültede kaçırdığınız ders notlarına metroda kulak vermenize hatta uçakta giderken yeni öğrendiğiniz lisanın pratiğini yapmanıza imkân tanıyor. Platformda 1 TL’den başlayan fiyatlara eser sahibi olmak mümkün. Yodiviki uygulamasında Anne-Baba-Çocuk, İş Dünyası, Sivil Toplum, Kişisel Gelişim, Sağlıklı Yaşam, Sanat, Mesleki Gelişim gibi ana kategoriler altında pek çok ilgi çekici eser yer alıyor.

Yodiviki’yi daha yakından tanımak ve varsa sorularınız için e-posta adresi: [email protected]

edebiyathaber.net (9 Ocak 2015)

Yorum yapın