Yazarkafa’nın yeni sayısı 11 Mayıs’ta raflarda

Mayıs 5, 2016

Yazarkafa’nın yeni sayısı 11 Mayıs’ta raflarda

yazarkafaEdirne merkezli çıkan iki aylık edebiyat-sanat dergisi Yazarkafa’nın yeni sayısı, 11 Mayıs’ta raflardaki yerini alacak.

Derginin bu sayısında;  Virginia Woolf kapağa taşınırken, dünya edebiyatının sıra dışı kalemlerinden Franz Kafka yakın plana alınıyor. Türk edebiyatının usta şairlerinden Edip Cansever ise derginin bu sayıdaki inceleme konusu. Cemil Meriç, Victor Hugo, Peyami Safa, Nazım Hikmet ve Cahit Zarifoğlu da bu sayıda yer alan şair ve yazarlar arasında.

Yazarkafa’nın bu sayısında bulunan yazarlar arasında; İbrahim Efendi Tabletleri kitabının yazarı İbrahim Metin, Maşatlığa Kırlayan Kızan kitabının yazarı Haluk Ecevit, derginin editörlüğünü de üstlenen Osman Coşkun bulunuyor. Samet Balta, Arzu Şen, Gökhan Ateş, Tayfun Baş, Ozan Baygın, Salih Zeki Çetin, Çisem Papiroğlu, Ahmet Cinay da yazar kadrosunda bulunan diğer isimler.

Son dönemde adından sıkça bahsettiren müzisyen Su Soley ile röportaj yapan dergi ekibi, başarılı şarkıcıyla müzik, edebiyat ve sanat üzerine konuştu. Öte yandan, dergi yazarı Döne Aslan ve genç ressam Şule Küçükoğlu’nun röportajları da derginin bu sayısında yer alıyor.

Yazarkafa Mayıs-Haziran sayısı, 11 Mayıs Çarşamba gününden itibaren Edirne başta olmak üzere; İstanbul, İzmir, Eskişehir, Antalya, Kırklareli ve Tekirdağ’da raflardaki yerini alacak.

edebiyathaber.net (5 Mayıs 2016)

Yorum yapın