Yazarkafa dergisinden özel sayı: “Beat Kuşağı”

Temmuz 10, 2018

Yazarkafa dergisinden özel sayı: “Beat Kuşağı”

Ağustos 2014’te yayın hayatına başlayan ve edebiyat severler tarafından ilgiyle takip edilen Yazarkafa’nın 4. yıl sayısı, “Beat Kuşağı” dosya konusu ile yayımlandı.

“Beat” dosyası; Ozan Baygın, Ufuk S. Yüksel, Seda Suna Uçakan, Gökhan Toker, Gizem Aktan, Ekin Metin Sözüpek, Slyvan Clownson, Gökay B. Küpeli ve Anıl Cihan tarafından hazırlandı.

Temmuz-Ağustos-Eylül tarihli derginin, 22. sayısında yer alan diğer isimler: Armağan Altay, Arzu Şen, Umut Tolga Bulut, Emre Taş, Meltem Dağcı, Baki Demirtaş, Anıl Öztürk, Can Korur, Emine Çelik, İkbal Yorulmaz ve Samet Balta.

Yazarkafa’nın 4. yılına ilişkin yapılan açıklama ise şöyle:

Ağustos 2014’te Yazarkafa ile çıktığımız edebiyat yolculuğu, dergimizin 22. sayısı ile birlikte dördüncü yılını doldurmuş bulunuyor. Yayın hayatımıza başladığımız günden bu yana, iyi edebiyat ile edebiyat ve kültür dünyamıza katkıda bulunmaya çalıştık. Sayfalarımızda birçok önemli yazar, şair, filozof, aydın, yönetmen, oyuncu ve en önemlisi genç yazar ve şair adaylarına yer verdik. Hem onlar hem de bizim için bir okul oldu Yazarkafa.

“Bugün, dünün öğrencisidir”  demiş P. Cyrus; biz de geçen dört yılımızdan çok şey öğrendik ve hala öğreniyoruz.

Yayın hayatımız boyunca bizlere kalemleri ile  emek vermiş/veren kalemşörlere ve siz değerli okurlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

edebiyathaber.net (10 Temmuz 2018)

Yorum yapın