Yayıncılığa Giriş Sertifika Programı 15 Ekim’de başlıyor

Eylül 26, 2016

Yayıncılığa Giriş Sertifika Programı 15 Ekim’de başlıyor

Yayıncılığa Giriş-Afis.inddİstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim ile Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen, 8 hafta sürecek Yayıncılığa Giriş Sertifika Programı, 15 Ekim’de başlıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde yapılacak ve eğitmenliğini Sevengül Sönmez’in yaptığı programda yayıncılık sektörü tüm detaylarıyla tanıtılacak. Programda yayınevinin birimleri ve çalışma biçimleri, yayınevi kurma prosedürü, yayıncılıkla ilişkili meslekler, yayınevi-çevirmen ilişkileri gibi genel konuların yanı sıra son zamanlarda sektörde ilgi çeken yayıncılığın hukuki boyutları, fuarlar ve telif alışverişinin yayıncılıktaki önemi, yayıncılıkta pazarlamanın püf noktaları ve dijital yayıncılıktaki son gelişmeler gibi yayıncılığın tüm faaliyetleri detaylarıyla anlatılacak. Yayıncılığın farklı alanlarında uzmanlaşmış konuklar tecrübelerini paylaşacaklar.

Literatür Yayıncılık ve Punto Dağıtım Kurucusu Kenan Kocatürk, Yapı Kredi Kültür Yayınları Yayın Koordinatörü Aslıhan Dinç, Avukat Haluk İnanıcı, Anatolialit Ajans Telif Hakları Yöneticisi Eda Çaça, ÇEVBİR Başkanı Can Saday, MinYay Kurucusu Onur Büyükceran, Sistematik Dijital Yayıncılık Atölyesi Kurucusu Özgür Barış Akbayır ve Yapı Kredi Kültür Yayınları Satış Pazarlama Müdürü Özgür Akın programa konuk olarak katılacaklar.

8 hafta sürecek olan programın konu başlıkları:
·         Sektöre Genel Bakış
·         Yayınevi Nasıl Kurulur
·         Yayınevi Organizasyonu
·         Hukuki Konulara Genel Bakış
·         Telif Alım Satımı, Fuarlar, Sektörün Buluşma Noktaları
·         Çeviri, Çevirmen Hakları, İyi Çeviri
·         Dijital Yayıncılık
·         Yayıncılıkta Pazarlama, Dağıtım, Satış, Tanıtım

Süre: 8 hafta, toplam 24 saat
15 Ekim-26 Kasım 2016
Ücret: 800 TL (KDV dahil)
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü
NOT: İstanbul Bilgi Üniversitesi mensuplarına ve öğrencilerine %20, Türkiye Yayıncılar Birliği üyelerine %30 (560 TL KDV dahil) indirim uygulanır.

İletişim:
[email protected], 0212 311 71 71
http://www.bilgi-egitim.com/tr/programlar/648/yaynclga-giris/

edebiyathaber.net (26 Eylül 2016)

Yorum yapın