Ünlü serinin yeni kitabı raflarda: “Kocakafa Nate Mutluluktan Uçuyor”

Ocak 11, 2019

Ünlü serinin yeni kitabı raflarda: “Kocakafa Nate Mutluluktan Uçuyor”

Lincoln Peirce’in yazıp çizdiği “Kocakafa Nate” serisinin 8. kitabı “Kocakafa Nate Mutluluktan Uçuyor”, Burcu Bingül çevirisiyle Altın Kitaplar tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Nate, yeni arkadaşı Ruby’den hoşlanmaya başlamıştır. Ancak Randy Betancourt’la kapışması okul gazetesinde manşetlere çıkınca ceza almaktan çok daha kötü bir sorunla karşılaşır!

Acaba Nate her şeyi yoluna koyabilecek miydi?

Her sene yapılan Çamur Maçı’nı kazanacaklar mıydı?

Yoksa hezimete mi uğrayacaklardı?

Yazar Hakkında

Lincoln Peirce, karikatürist yazardır. Aynı zamanda şu anda yirmi beş ülkede yayımlanmakta olan New York Times gazetesinde neşredilmiş Kocakafa Nate serisinin yazarıdır. Kocakafa Nate serisi, uygulamaları, ses kayıtları ve elektronik kitapları hakkında www.bignatebooks.com adresinden bilgi alabilirsiniz. Kocakafa Nate, Amerika’da dört yüzden fazla gazetede ve her gün güncel olarak internette www.gocomics.com/bignate adresinde yayımlanmaktadır.

Lincoln’ün çocukluk idolü Charles Schulz tarafından çizilen Peanuts’tır ama Kocakafa Nate için ilhamını altıncı sınıf öğrencisi olduğu dönemden almaktadır. Lincoln tıpkı Nate gibi çizgi roman, buz hokeyi ve peynirli kraker âşığıdır. Kedilerden, buz pateninden ve yumurtalı salatadan nefret eder. Kocakafa Nate serisi Good Morning America, Boston Globe, Los Angeles Times, USA Today ve Washington Post gibi çeşitli yayın organları tarafından tanıtılmıştır. Kendisi aynı zamanda Cartoon Network ve Nickelodeon’da yayınlanan bazı serilerin senaristliğini de yapmıştır. Lincoln Peirce, karısı ve iki çocuğu ile Portland, Maine’de yaşamaktadır.

edebiyathaber.net (11 Ocak 2019)

Yorum yapın